Povezane vesti
Jeziva ispovest učesnice Parova: Sa 9 godina sam popila punu šaku pilula, bila sam u komi, a otac mi je brata tukao čekićem!…
Kurir 04.07.2018
Bivša učesnica "Parova" tokom boravka u rijalitiju ispričala je jezive detalje iz života. Njena priča je šokirala Srbiju! Marijana Marković iz Beograda podelila je svima svoju tešku priču! Bivša učesnica rijalitija "Parovi" vuče teške traume iz… »
"Otac je tukao brata čekićem za meso": Jeziva ispovest učesnice našeg rijalitija koja je pokušala da se ubije
Blic 04.07.2018
Njena teška životna priča nikog nije ostavila ravnodušnim. Pred kamerama je ispričala sve detalje zlostavljanja koje je preživela u detinjstvu, a podatak koji je iznela, da smatra da joj je otac ubio majku i zakopao je u šumi, sve je šokirao. Šta je još… »
Vesti dana »
Danas je crveno slovo: Slavimo Uspenje presvete Bogorodice, zaštitnicu porodilja i majki. Ovo su svi običaji
Telegraf pre 6 minutajoš 8 povezanih
FOTO Pogledajte reakciju Terzića tokom debakla Zvezde u Češkoj: Ovako se osećaju i navijači kad vide da su crveno-beli ostali bez više od 30 miliona evra
Nova pre 2 minutajoš 9 povezanih
Pakleni petak pred nama, temperatura skače na 40 stepeni: Povratak vrućina, pa nagli obrt za vikend
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih
Skupština Srbije nastavlja raspravu po amandmanima na tačke dnevnog reda
RTV pre 1 satjoš 2 povezane