Povezane vesti
Jeziva ispovest učesnice Parova: Sa 9 godina sam popila punu šaku pilula, bila sam u komi, a otac mi je brata tukao čekićem!…
Kurir 04.07.2018
Bivša učesnica "Parova" tokom boravka u rijalitiju ispričala je jezive detalje iz života. Njena priča je šokirala Srbiju! Marijana Marković iz Beograda podelila je svima svoju tešku priču! Bivša učesnica rijalitija "Parovi" vuče teške traume iz… »
"Otac je tukao brata čekićem za meso": Jeziva ispovest učesnice našeg rijalitija koja je pokušala da se ubije
Blic 04.07.2018
Njena teška životna priča nikog nije ostavila ravnodušnim. Pred kamerama je ispričala sve detalje zlostavljanja koje je preživela u detinjstvu, a podatak koji je iznela, da smatra da joj je otac ubio majku i zakopao je u šumi, sve je šokirao. Šta je još… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
RHMZ izdao hitno upozorenje, a odnosi se na dane pre Vaskrsa: Velika promena vremena pred nama!
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
UŽIVO Iran spremio odgovor SAD za plan o prekidu vatre; Ubijen šef obaveštajne službe Iranske garde
Sputnik pre 16 minutajoš 37 povezanih
Rekordan broj zahteva za građevinske dozvole u Srbiji u 2025, ali sporije izdavanje
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih