Повезане вести
Ако си била са неким, немој ни да ме чекаш: Вук ван себе од беса! Одлучио је одмах све оконча!
Курир 04.07.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија " Парови" ушли су у недељу супер финала, које је заказано за 8. јул. Између њих су букнуле емоције брзо, љубав су крунисали браком у вили, изашли су из виле и имали велике планове али… »
Неће нас твој отац да мири, ја сам превелик залогај за тебе: Овде више нема љубави! Вук побеснео, а онда је уследило ово…
Курир 04.07.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија " Парови" ушли су у недељу супер финала, које је заказано за 8. јул. Вечерас на око идеална љубав Вука и Александре добила је нови епилог, иако нико није слутило да ово може да се деси, дошло је… »
Наш однос је специфичан, али нисмо заједно: Теодора открила како стоје ствари са Гастозом! А онда је додала ово и сви су се…
Курир 04.07.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија " Парови" ушли су у недељу супер финала, које је заказано за 8. јул. Теодора Радоичић је јуче примила писмо од баке које је на јако емотиван начин прочитала а данас је и прокоментарисала оно што… »
Неприхватљиво је да Гастоз не зна ћирилицу: Укућанин шокиран, преко овога никако неће прећи!
Курир 04.07.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија " Парови" ушли су у недељу супер финала, које је заказано за 8. јул. У вили "Парова" никада није досадно, посебно како се Супер Финале ближи. Иван Маринковић не може да верује да Ненад Маринковић… »
Њиховој љубави је крај: Александра не жели више ни да чује за њега! А онда открила да ли ја нашла новог дечка! (фото)
Курир 04.07.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија " Парови" ушли су у недељу супер финала, које је заказано за 8. јул. Наиме, Александра Васиљевић је вечерас гост у студију која није крила да је разочарана у Вука. "Била сам у изласку са Зерином… »
Хаос у вили 5 дана пред финале: Парови доживели шок када је она напустила вилу, а онда је уследило ново изненађење! (видео)
Курир 04.07.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија "Парови" синоћ су на програму имали ванредно избацивање. Финале "Парова" је све ближе, па нас све до недеље, 8. јула, када ће у вили остати само супер финалисти, очекује паклена недеља и… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 14 минутајош 93 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 34 минутајош 51 повезана
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис заплакао после титуле: Невероватан осећај је освојити титулу у Ф1, желим да уживам у тренутку
Курир пре 4 сатијош 41 повезана