Povezane vesti
Ako si bila sa nekim, nemoj ni da me čekaš: Vuk van sebe od besa! Odlučio je odmah sve okonča!
Kurir 04.07.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" ušli su u nedelju super finala, koje je zakazano za 8. jul. Između njih su buknule emocije brzo, ljubav su krunisali brakom u vili, izašli su iz vile i imali velike planove ali Aleksandra i Vuk su večeras… »
Naš odnos je specifičan, ali nismo zajedno: Teodora otkrila kako stoje stvari sa Gastozom! A onda je dodala ovo i svi su se…
Kurir 04.07.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" ušli su u nedelju super finala, koje je zakazano za 8. jul. Teodora Radoičić je juče primila pismo od bake koje je na jako emotivan način pročitala a danas je i prokomentarisala ono što je sve zanimalo… »
Neće nas tvoj otac da miri, ja sam prevelik zalogaj za tebe: Ovde više nema ljubavi! Vuk pobesneo, a onda je usledilo ovo…
Kurir 04.07.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" ušli su u nedelju super finala, koje je zakazano za 8. jul. Večeras na oko idealna ljubav Vuka i Aleksandre dobila je novi epilog, iako niko nije slutilo da ovo može da se desi, došlo je do raskida između… »
Njihovoj ljubavi je kraj: Aleksandra ne želi više ni da čuje za njega! A onda otkrila da li ja našla novog dečka! (foto)
Kurir 04.07.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" ušli su u nedelju super finala, koje je zakazano za 8. jul. Naime, Aleksandra Vasiljević je večeras gost u studiju koja nije krila da je razočarana u Vuka. "Bila sam u izlasku sa Zerinom i slikala sam se sa… »
Neprihvatljivo je da Gastoz ne zna ćirilicu: Ukućanin šokiran, preko ovoga nikako neće preći!
Kurir 04.07.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" ušli su u nedelju super finala, koje je zakazano za 8. jul. U vili "Parova" nikada nije dosadno, posebno kako se Super Finale bliži. Ivan Marinković ne može da veruje da Nenad Marinković Gastoz ne zna… »
Haos u vili 5 dana pred finale: Parovi doživeli šok kada je ona napustila vilu, a onda je usledilo novo iznenađenje! (video)
Kurir 04.07.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" sinoć su na programu imali vanredno izbacivanje. Finale "Parova" je sve bliže, pa nas sve do nedelje, 8. jula, kada će u vili ostati samo super finalisti, očekuje paklena nedelja i svakodnevna izbacivanja… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 56 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih