Повезане вести

Званично: Дегенек у Звезди три године!

Званично: Дегенек у Звезди три године!

Моззарт спорт 05.07.2018
Стигла и потребна документација из Јапана. Оно што је било најављено, сада је добило званично потврђено: репрезентативац Аустралије Милош Дегенек је нови фудбалер Црвене звезде. Штопер, родом из Книна, после уобичајених… »
‘Мондијалско појачање’: Промовисан још један новајлија у Црвеној звезди, и то онај за Лигу шампиона

‘Мондијалско појачање’: Промовисан још један новајлија у Црвеној звезди, и то онај за Лигу шампиона

Хот спорт 05.07.2018
Данас је на стадиону ‘Рајко Митић’ представљен још један нови играч Црвене звезде. Реч је о замени за Дамијана Ле Талека на позицији штопера. И званично, Милош Дегенек је из Јокохаме прашо у Звезду и у њој ће играти у наредне… »
Звезда склопила одбрану - стигао и Дегенек!

Звезда склопила одбрану - стигао и Дегенек!

Мондо 05.07.2018
Црвено-бели су представили још једног штопера! Милош Дегенек је фудбалер Црвене звезде до 2021. године! Аустралијски репрезентативац, рођен у Книну 1994. године, формално је постао играч шампиона Србије и његовим доласком је… »
Дегенек потписао за Звезду: Желим да остварим сан клуба и велике армије навијача

Дегенек потписао за Звезду: Желим да остварим сан клуба и велике армије навијача

Вечерње новости 05.07.2018
Ово је велика част за мене, долазак у највећи клуб на Балкану и за мене лично и моју породицу. Откад знам за себе навијао сам за Звезду – рекао је нови штопер црвено-белих. Аустралијски фудбалски репрезентативац Милош Дегенек… »
Книнска тврђава на "Маракани" - Потписао Дегенек!

Книнска тврђава на "Маракани" - Потписао Дегенек!

Спортске.нет 05.07.2018
Репрезентативац Аустралије рођен у Книну завршио последње формалности и потписао уговор са Црвеном звездом. Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је у четвртак осмо појачање у текућем прелазном року. Како је било најављено… »
Дегенек Звездин до 2021. године, Јокохами око 200.000 евра, играчу уговор од 300.000

Дегенек Звездин до 2021. године, Јокохами око 200.000 евра, играчу уговор од 300.000

Спортски журнал 05.07.2018
Милош Дегенек је потписао уговор са Црвеном звездом! Репрезентативац Аустралије Милош Дегенек и српски шампион склопили су сарадњу на три године, па ће ускоро да буде промовисан у осмо појачање најтрофејнијег српског клуба овог… »
Дегенек три године у Звезди

Дегенек три године у Звезди

Н1 Инфо 05.07.2018
Аустралијски дефанзивац Милош Дегенек потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом, па ће у клубу са стадиона "Рајко Митић" остати до 2021. године. Досадашњи штопер јапанске Јокохаме је прошао лекарске прегледе, па је… »
Репрезентативац Аустралије потписује за Звезду

Репрезентативац Аустралије потписује за Звезду

Данас 04.07.2018
Фудбалски репрезентативац Аустралије Милош Дегенек (24) стигао је у среду у Београд где би ускоро требало да потпише трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Висина трансфера досадашњег штопера Јокахоме остала је тајна, по… »

Вести дана »