Повезане вести
Званично: Дегенек у Звезди три године!
Моззарт спорт 05.07.2018
Стигла и потребна документација из Јапана. Оно што је било најављено, сада је добило званично потврђено: репрезентативац Аустралије Милош Дегенек је нови фудбалер Црвене звезде. Штопер, родом из Книна, после уобичајених… »
‘Мондијалско појачање’: Промовисан још један новајлија у Црвеној звезди, и то онај за Лигу шампиона
Хот спорт 05.07.2018
Данас је на стадиону ‘Рајко Митић’ представљен још један нови играч Црвене звезде. Реч је о замени за Дамијана Ле Талека на позицији штопера. И званично, Милош Дегенек је из Јокохаме прашо у Звезду и у њој ће играти у наредне… »
Звезда склопила одбрану - стигао и Дегенек!
Мондо 05.07.2018
Црвено-бели су представили још једног штопера! Милош Дегенек је фудбалер Црвене звезде до 2021. године! Аустралијски репрезентативац, рођен у Книну 1994. године, формално је постао играч шампиона Србије и његовим доласком је… »
Дегенек потписао за Звезду: Желим да остварим сан клуба и велике армије навијача
Вечерње новости 05.07.2018
Ово је велика част за мене, долазак у највећи клуб на Балкану и за мене лично и моју породицу. Откад знам за себе навијао сам за Звезду – рекао је нови штопер црвено-белих. Аустралијски фудбалски репрезентативац Милош Дегенек… »
Книнска тврђава на "Маракани" - Потписао Дегенек!
Спортске.нет 05.07.2018
Репрезентативац Аустралије рођен у Книну завршио последње формалности и потписао уговор са Црвеном звездом. Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је у четвртак осмо појачање у текућем прелазном року. Како је било најављено… »
Дегенек Звездин до 2021. године, Јокохами око 200.000 евра, играчу уговор од 300.000
Спортски журнал 05.07.2018
Милош Дегенек је потписао уговор са Црвеном звездом! Репрезентативац Аустралије Милош Дегенек и српски шампион склопили су сарадњу на три године, па ће ускоро да буде промовисан у осмо појачање најтрофејнијег српског клуба овог… »
Дегенек три године у Звезди
Н1 Инфо 05.07.2018
Аустралијски дефанзивац Милош Дегенек потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом, па ће у клубу са стадиона "Рајко Митић" остати до 2021. године. Досадашњи штопер јапанске Јокохаме је прошао лекарске прегледе, па је… »
Репрезентативац Аустралије потписује за Звезду
Данас 04.07.2018
Фудбалски репрезентативац Аустралије Милош Дегенек (24) стигао је у среду у Београд где би ускоро требало да потпише трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Висина трансфера досадашњег штопера Јокахоме остала је тајна, по… »
Вести дана »
(УЖИВО) Дијана Хрка седми дан штрајкује глађу: Посетио је отац младића који је страдао у „Наменској“ у Лучанима
Данас пре 4 сатијош 36 повезаних
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 4 сатијош 27 повезаних
„Спреман са за разговор са Дијаном Хрком, могу и да је посетим“: Александар Вучић о мајци једне од жртава надстрешнице која штрајкује глађу
Нова пре 10 минутајош 20 повезаних
Обновљено спољашње снабдевање Запорошке нуклеарке преко два далековода
Политика пре 1 сатјош 54 повезане