Povezane vesti

Ivana Španović brani trofej u Lozani

Ivana Španović brani trofej u Lozani

Dnevnik 05.07.2018
LOZANA: Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, posle osvajanja zlatne medalje u skoku u dalj na Mediteranskim Igrama u Taragoni, sezonu nastavlja učešćem na mitingu Dijamantske lige u Lozani. Navikla nas je Ivana Španović na pobede u… »
Dijamantska liga: Ivana Španović druga u Lozani

Dijamantska liga: Ivana Španović druga u Lozani

Hot sport 05.07.2018
Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je danas drugo mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Lozani. – Iako je Ivana završila na drugom mestu, zadovoljan sam takmičenjem. Mislim da smo zbog vetra koji je često menjao pravac ostali… »
Borba sa vetrom, dobar skok i drugo mesto Ivane

Borba sa vetrom, dobar skok i drugo mesto Ivane

Mondo 05.07.2018
Španovićeva je imala isti rezultat kao i Nemica koja je pobedila, ali ipak završila kao drugoplasirana. "Zadovoljan sam", kaže Ivanin trener. Foto: MN Press Teško vreme u Lozani i ipak dobar rezultat Ivane Španović. Najbolja srpska atletičarka… »
Ivana Španović druga u Lozani

Ivana Španović druga u Lozani

Novi magazin 05.07.2018
Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je danas drugo mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Lozani. "Iako je Ivana završila na drugom mestu, zadovoljan sam takmičenjem. Mislim da smo zbog vetra koji je često menjao pravac ostali… »
Šteta, Ivana izgubila prvo mesto u poslednjoj seriji!

Šteta, Ivana izgubila prvo mesto u poslednjoj seriji!

Sportske.net 05.07.2018
Ivana Španović nije uspela da osvoji prvo mesto na mitingu Dijamantske lige u Lozani. Najbolja srpska atletičarka nije uspela da zauzme prvo mesto na mitingu Dijamantske lige u Lozani. Ona je danas skočila odličnih 6,90, ali to nije bilo dovoljno za… »

Vesti dana »