Повезане вести
Ивана Шпановић брани трофеј у Лозани
Дневник 05.07.2018
ЛОЗАНА: Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић, после освајања златне медаље у скоку у даљ на Медитеранским Играма у Тарагони, сезону наставља учешћем на митингу Дијамантске лиге у Лозани. Навикла нас је Ивана Шпановић на… »
Дијамантска лига: Ивана Шпановић друга у Лозани
Хот спорт 05.07.2018
Српска атлетичарка Ивана Шпановић освојила је данас друго место у скоку у даљ на митингу Дијамантске лиге у Лозани. – Иако је Ивана завршила на другом месту, задовољан сам такмичењем. Мислим да смо због ветра који је често… »
Борба са ветром, добар скок и друго место Иване
Мондо 05.07.2018
Шпановићева је имала исти резултат као и Немица која је победила, али ипак завршила као другопласирана. "Задовољан сам", каже Иванин тренер. Фото: МН Пресс Тешко време у Лозани и ипак добар резултат Иване Шпановић. Најбоља… »
Ивана Шпановић друга у Лозани
Нови магазин 05.07.2018
Српска атлетичарка Ивана Шпановић освојила је данас друго место у скоку у даљ на митингу Дијамантске лиге у Лозани. "Иако је Ивана завршила на другом месту, задовољан сам такмичењем. Мислим да смо због ветра који је често… »
Штета, Ивана изгубила прво место у последњој серији!
Спортске.нет 05.07.2018
Ивана Шпановић није успела да освоји прво место на митингу Дијамантске лиге у Лозани. Најбоља српска атлетичарка није успела да заузме прво место на митингу Дијамантске лиге у Лозани. Она је данас скочила одличних 6,90, али то… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 1. мај: Ведро и хладно уз приземни мраз
Бета пре 50 минутајош 1 повезана
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 50 минутајош 1 повезана
Америчка војска се повлачи из ове две земље? Трамп допусти могућност одласка трупа
Вечерње новости пре 45 минутајош 2 повезане