Povezane vesti
Brnabić: Vlada i predsednik tim, cilj EU
Danas 05.07.2018
Vlada Srbije ostaje posvećena dijalogu sa kosovskim Albancima kao jedinom načinu dolaska do održivog kompromisa, a najvažniji spoljnopolitički cilj Srbije je punopravno članstvo u Evropskoj uniji, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić na Paliću… »
Brnabić: Jako sam zadovoljna radom Vlade
SEEbiz 05.07.2018
SUBOTICA - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije u službi građana, da je jako zadovoljna rezultatima rada, da su u prethodnih godinu dana pomerili napred i društvo i zemlju i da će u narednom periodu raditi na bržem… »
365 Dana vlade: Brnabić: Povećali smo plate i penzije, životni standard raste i ja sam zadovoljna
Blic 05.07.2018
Cela Vlada Srbije radila je vredno i posvećeno. Jako sam zadovoljna rezultatima koje smo postigli kao tim, i uverena sam da su nas oni, i godina za nama, pomerili napred i kao društvo i kao zemlju, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona i ministi iz… »
Brnabić o godinu dana Vlade: Pomerili i društvo i zemlju
N1 Info 05.07.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Vlada Srbije u službi građana, da je jako zadovoljna rezultatima rada i da su u prethodnih godinu dana pomerili unapred i društvo i zemlju. Vlada ostaje posvećena dijalogu kao jedinom načinu do… »
Brnabić: Prethodna godina pomerila unapred i društvo i zemlju
Nova ekonomija 05.07.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije u službi gradjana, da je jako zadovoljna rezultatima rada i da su u prethodnih godinu dana pomerili unapred i društvo i zemlju. Ona je tokom svečanosti u Subotici povodom 365 dana… »
"Ovo su 10 najvažnijih rezultata Vlade" (foto)
Mondo 05.07.2018
Cela Vlada i ministri su radili posvećeno i jako sam zadovoljna postignutim rezultatima, izjavila je premijerka Ana Brnabić. Ona je u Subotici gde predstavlja rezultate rada vlade ocenila da su rezultati pomeriji Srbiju napred. Među najvažnijih deset… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme u Srbiji: Sunce u većem delu zemlje, lokalno kiša i sneg
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Nastavljena potraga za pilotom iz oborenog američkog aviona, Iran nudi nagradu za njegovo hvatanje od 66.000 dolara
N1 Info pre 35 minutajoš 20 povezanih
Danas je Lazareva subota (Vrbica) – praznik vaskrsenja Lazara i radosti dece pred Vaskrs 🔔🌿 Lazareva subota - Vrbica
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 15 povezanih
AMSS upozorenje: Danas oprez usled ove 2 opasne pojave na putevima
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih
Tragedija potresla planetu: Zid pao na navijače, ima mrtvih - policija otvorila istragu
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih