Povezane vesti

Brnabić: Vlada i predsednik tim, cilj EU

Brnabić: Vlada i predsednik tim, cilj EU

Danas 05.07.2018
Vlada Srbije ostaje posvećena dijalogu sa kosovskim Albancima kao jedinom načinu dolaska do održivog kompromisa, a najvažniji spoljnopolitički cilj Srbije je punopravno članstvo u Evropskoj uniji, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić na… »
Brnabić: Jako sam zadovoljna radom Vlade

Brnabić: Jako sam zadovoljna radom Vlade

SEEbiz 05.07.2018
SUBOTICA - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije u službi građana, da je jako zadovoljna rezultatima rada, da su u prethodnih godinu dana pomerili napred i društvo i zemlju i da će u narednom periodu raditi na… »
365 Dana vlade: Brnabić: Povećali smo plate i penzije, životni standard raste i ja sam zadovoljna

365 Dana vlade: Brnabić: Povećali smo plate i penzije, životni standard raste i ja sam zadovoljna

Blic 05.07.2018
Cela Vlada Srbije radila je vredno i posvećeno. Jako sam zadovoljna rezultatima koje smo postigli kao tim, i uverena sam da su nas oni, i godina za nama, pomerili napred i kao društvo i kao zemlju, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona i ministi iz… »
Brnabić o godinu dana Vlade: Pomerili i društvo i zemlju

Brnabić o godinu dana Vlade: Pomerili i društvo i zemlju

N1 Info 05.07.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Vlada Srbije u službi građana, da je jako zadovoljna rezultatima rada i da su u prethodnih godinu dana pomerili unapred i društvo i zemlju. Vlada ostaje posvećena dijalogu kao jedinom načinu do… »
Brnabić: Prethodna godina pomerila unapred i društvo i zemlju

Brnabić: Prethodna godina pomerila unapred i društvo i zemlju

Nova ekonomija 05.07.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije u službi gradjana, da je jako zadovoljna rezultatima rada i da su u prethodnih godinu dana pomerili unapred i društvo i zemlju. Ona je tokom svečanosti u Subotici povodom 365… »
"Ovo su 10 najvažnijih rezultata Vlade" (foto)

"Ovo su 10 najvažnijih rezultata Vlade" (foto)

Mondo 05.07.2018
Cela Vlada i ministri su radili posvećeno i jako sam zadovoljna postignutim rezultatima, izjavila je premijerka Ana Brnabić. Ona je u Subotici gde predstavlja rezultate rada vlade ocenila da su rezultati pomeriji Srbiju napred. Među najvažnijih deset… »

Vesti dana »