Povezane vesti
Suspendovan izvršitelj: Zadržao 20 miliona
Večernje novosti 05.07.2018
Novosadski izvršitelj suspendovan zbog nepravilnosti u radu i protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak Ministarstva pravde. JAVNI izvršitelj iz Novog Sad Aleksandar Durkulić, suspendovan je, a kako saznajemo, protiv njega je pokrenut i… »
Novosadski izvršitelj: Ne znam zbog čega sam suspendovan
Dnevnik 05.07.2018
NOVI SAD: Na informacije iz nekih medija da je Ministarstvo pravde pred Disciplinskom komisijom iniciralo disciplinski postupak protiv jednog od 19 izvršitelja s područja Novog Sada Aleksandara Durkulića, on je juče za „Dnevnik” izjavio da ne može da… »
Suspendovan novosadski izvršitelj koji je zadržao 20 miliona dinara od prodaje imovine
Radio 021 05.07.2018
Novosadski javni izvršitelj Aleksandar Durkulić suspendovan je, saznaje 021. Protiv njega je u toku disciplinski postupak Ministarstva pravde jer je prodao celokupnu imovinu jednog dužnika kako bi namirio znatno manji dug od vrednosti imovine, a tom… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 79 povezanih

Saša Kovačević došao sam, Bojana Barović kao milion dolara: Pogledajte ko je sve došao na Tarin 18. rođendan
Mondo pre 44 minutajoš 43 povezane

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 40 minutajoš 15 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 10 minutajoš 25 povezanih