Повезане вести

Гризман: Нисам прославио гол, јер...

Гризман: Нисам прославио гол, јер...

РТС 06.07.2018
Француски нападач Антоан Гризман није прославио гол који је постигао против Уругваја, већ је стајао окружен одушевљених француским играчима. "Нисам славио јер, када сам постао професионални фудбалер, подржавао ме Уругвајац, који… »
Француска први полуфиналиста Мундијала

Слободна Европа 06.07.2018
Фудбалска репрезентација Француске први је полуфиналиста Светског првенства у Русији, пошто је данас у Нижњем Новгороду победила Уругвај са 2:0. Голове за Француску постигли су Рафаел Варан у 40. и Антоан Гризнам у 61. минуту… »

Вечерње новости 06.07.2018
Фудбалска репрезентација Француске први је полуфиналиста Светског првенства у Русији, пошто је данас у Нижњем Новгороду победила Уругвај са 2:0. Фудбалска репрезентација Француске први је полуфиналиста Светског првенства у… »
Да ли ће Кавани играти?!

Да ли ће Кавани играти?!

Вести онлине 06.07.2018
Селектор фудбалера Уругваја Оскар Табарес није желео да каже да ли ће Единсон Кавани играти против Француске. Не могу да вам дам све информације. Ми не добијамо све из француског тима", рекао је Табарес на конференцији за… »
Табарес није желео да открије да ли ће Кавани играти против Француске

Табарес није желео да открије да ли ће Кавани играти против Француске

Вечерње новости 05.07.2018
Селектор фудбалера Уругваја Оскар Табарес није данас желео да каже да ли ће Единсон Кавани играти против Француске. Селектор фудбалера Уругваја Оскар Табарес није данас желео да каже да ли ће Единсон Кавани играти против… »

Вести дана »