Povezane vesti
Grizman: Nisam proslavio gol, jer...
RTS 06.07.2018
Francuski napadač Antoan Grizman nije proslavio gol koji je postigao protiv Urugvaja, već je stajao okružen oduševljenih francuskim igračima. "Nisam slavio jer, kada sam postao profesionalni fudbaler, podržavao me Urugvajac, koji mi je pokazao dobre i… »
Francuska prvi polufinalista Mundijala
Slobodna Evropa 06.07.2018
Fudbalska reprezentacija Francuske prvi je polufinalista Svetskog prvenstva u Rusiji, pošto je danas u Nižnjem Novgorodu pobedila Urugvaj sa 2:0. Golove za Francusku postigli su Rafael Varan u 40. i Antoan Griznam u 61. minutu. Francuska će u polufinalu… »
Francuska prvi polufinalista Mundijala
Večernje novosti 06.07.2018
Fudbalska reprezentacija Francuske prvi je polufinalista Svetskog prvenstva u Rusiji, pošto je danas u Nižnjem Novgorodu pobedila Urugvaj sa 2:0. Fudbalska reprezentacija Francuske prvi je polufinalista Svetskog prvenstva u Rusiji, pošto je danas u… »
Da li će Kavani igrati?!
Vesti online 06.07.2018
Selektor fudbalera Urugvaja Oskar Tabares nije želeo da kaže da li će Edinson Kavani igrati protiv Francuske. Ne mogu da vam dam sve informacije. Mi ne dobijamo sve iz francuskog tima", rekao je Tabares na konferenciji za novinare. Kavani je izašao iz… »
Tabares nije želeo da otkrije da li će Kavani igrati protiv Francuske
Večernje novosti 05.07.2018
Selektor fudbalera Urugvaja Oskar Tabares nije danas želeo da kaže da li će Edinson Kavani igrati protiv Francuske. Selektor fudbalera Urugvaja Oskar Tabares nije danas želeo da kaže da li će Edinson Kavani igrati protiv Francuske. "Ne mogu da vam dam… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 4 satijoš 29 povezanih

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 6 satijoš 36 povezanih

Partizan - Hibernijan, uživo: Crno-beli koriste mladost protiv Škota
Mondo pre 6 minutajoš 71 povezana

Oglasio se Tramp: "Milijarde dolara od carina sada stižu u Ameriku!" Tarife od 10 do 50 odsto stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Blic pre 6 minutajoš 59 povezanih

Bela kuća se oglasila o sastanku Trampa i Putina: Evo šta je dogovoreno i kada bi mogao da bude
Mondo pre 40 minutajoš 72 povezane