Повезане вести
Нисам полудео да сам себе оцењујем: Љајића питали да ли броји године као члан Владе Србије, његова изјава насмејала све
Телеграф 06.07.2018
Упитан да ли броји године као члан Владе Србије рекао је кроз осмех да броји и да га је "помало срамота" Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић каже да Србија има највећи интерес за нормализацију односа у… »
Да ли долазак Трампа мења утицај САД у региону? Американци почели са озбиљним анализама његове посете Србији
Телеграф 06.07.2018
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић рекао је да би Трамп могао да дође до краја ове године или на пролеће следеће. Американци раде озбиљне анализе да ли би долазак Доналда Трампа у Србију подигао утицај САД у региону и Србији и… »
Вести дана »
Мађар: „Ако ме Путин буде назвао, рећи ћу му да оконча рат са Украјином“
Сербиан Невс Медиа пре 44 минутајош 41 повезана
Мега пала у драми: Студентски центар издржао притисак и дошао до злата вредне победе!
Хот спорт пре 24 минутајош 32 повезане
БЛОГ УЖИВО: Трамп покренуо поморску блокаду Ирана; Золфакари упозорава да ниједна лука неће бити безбедна, Пакистан тврди да се примирје одржава
Инсајдер пре 14 минутајош 112 повезане
Непрегледне колоне на улазу за Београд: Возилима се не види крај, а тек следи пакао: На овим деоницама се очекују невиђене гужве
Блиц пре 6 сатијош 22 повезане
Вучић о поразу Орбана у Мађарској: Зна се ко је мој пријатељ и ја га се не одричем ни у добру ни у злу
Еуроневс пре 1 сатјош 235 повезаних