Povezane vesti
Degenek potpisao trogodišnji ugovor: Krajišnici slave prelazak u Zvezdu
Večernje novosti 06.07.2018
Rođen u Kninu, izbegao iz Hrvatske tokom "Oluje", porodica našla mir u Australiji. Čestitke stižu sa svih strana, odjednom imam mnogo više rodbine, braće, sestara... NA "Marakanu" je stigao pravi delija iz Knina. Marko Degenek (24), novi štoper "knindža"… »
"Da pomognem Zvezdi da ode gde nije bila dugo"
Mondo 06.07.2018
Miloš Degenek zvanično je potpisao trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije. Foto: Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić Miloš Degenek i zvanično je igrač Crvene zvezde, nakon što je potpisao trogodišnji ugovor. On je na zvaničnom predstvljanju u Ljutice… »
Degenek u problemu posle potpisa za Zvezdu: "Odjednom imam mnogo više rodbine"
Sportske.net 06.07.2018
Novi fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da mu je velika čast što je došao u taj klub, sa kojim najpre želi da igra Ligu šampiona. Miloš Degenek je došao iz japanske Jokohame, a sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na tri godine. "Velika… »
Degenek: Čestitala i šira rodbina iz Knina, i oni koji ne poznajem, rečima „Đe si rode...”
Sportski žurnal 06.07.2018
Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek kaže da je dobio mnogo čestitki iz Knina, grada u kome je rođen, zbog potpisa za Crvenu zvezdu. Snažni defanzivac Miloš Degenek došao je u Zvezdu u transferu vrednom 200.000 evra iz japanske Jokohame… »
Degenek: Zvezda ostvarenje sna
N1 Info 06.07.2018
Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je svoje novo pojačanje Miloša Degeneka. Reč je o defanzivnom igraču koji je do nedavno nastupao za japansku Jokohamu, a dres crveno-belih će nositi naredne tri godine. "Velika mi je čast što sam u ovako velikom… »
Miloš Degenek: Vijeira se nije video pored mene, dobio sam novu rodbinu kad sam stigao u Zvezdu!
Hot sport 06.07.2018
Crvena zvezda je danas predstavila novog štopera Miloša Degeneka, koji će se sa Vujadinom Savićem, Srđanom Babićem i Rašidom Sumailom boriti za mesto u startnih ’11’. Miloš Degenek je na stadion ‘Rajko Mitić’ stigao iz japanske Jokohame kao član… »
Degenek predstavljen na Marakani: Svi mi čestitaju i oslovljavaju sa rode! Dobio sam braću i sestre
Mozzart sport 06.07.2018
„Znam da su ovde očekivanja velika“, jasan je reprezentativac Australije. U rukama crveno-beli dres sa brojem pet, u mobilnom telefonu silne poruke čestitiki. Reprezentativac Australije Miloš Degenek zvanično je predstavljen kao novi štoper Crvene… »
Vesti dana »

Tramp: Nameravam da završim sukob u Ukrajini, uprkos svojim kritičarima
Pravda pre 33 minutajoš 68 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 29 minutajoš 34 povezane

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 2 satajoš 47 povezanih

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 24 povezane