Povezane vesti
Degenek potpisao trogodišnji ugovor: Krajišnici slave prelazak u Zvezdu
Večernje novosti 06.07.2018
Rođen u Kninu, izbegao iz Hrvatske tokom "Oluje", porodica našla mir u Australiji. Čestitke stižu sa svih strana, odjednom imam mnogo više rodbine, braće, sestara... NA "Marakanu" je stigao pravi delija iz Knina. Marko Degenek (24), novi štoper… »
"Da pomognem Zvezdi da ode gde nije bila dugo"
Mondo 06.07.2018
Miloš Degenek zvanično je potpisao trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije. Foto: Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić Miloš Degenek i zvanično je igrač Crvene zvezde, nakon što je potpisao trogodišnji ugovor. On je na zvaničnom predstvljanju u… »
Degenek u problemu posle potpisa za Zvezdu: "Odjednom imam mnogo više rodbine"
Sportske.net 06.07.2018
Novi fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da mu je velika čast što je došao u taj klub, sa kojim najpre želi da igra Ligu šampiona. Miloš Degenek je došao iz japanske Jokohame, a sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na tri godine… »
Degenek: Zvezda ostvarenje sna
N1 Info 06.07.2018
Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je svoje novo pojačanje Miloša Degeneka. Reč je o defanzivnom igraču koji je do nedavno nastupao za japansku Jokohamu, a dres crveno-belih će nositi naredne tri godine. "Velika mi je čast što sam u ovako… »
Degenek: Čestitala i šira rodbina iz Knina, i oni koji ne poznajem, rečima „Đe si rode...”
Sportski žurnal 06.07.2018
Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek kaže da je dobio mnogo čestitki iz Knina, grada u kome je rođen, zbog potpisa za Crvenu zvezdu. Snažni defanzivac Miloš Degenek došao je u Zvezdu u transferu vrednom 200.000 evra iz japanske… »
Degenek predstavljen na Marakani: Svi mi čestitaju i oslovljavaju sa rode! Dobio sam braću i sestre
Mozzart sport 06.07.2018
„Znam da su ovde očekivanja velika“, jasan je reprezentativac Australije. U rukama crveno-beli dres sa brojem pet, u mobilnom telefonu silne poruke čestitiki. Reprezentativac Australije Miloš Degenek zvanično je predstavljen kao novi štoper… »
Miloš Degenek: Vijeira se nije video pored mene, dobio sam novu rodbinu kad sam stigao u Zvezdu!
Hot sport 06.07.2018
Crvena zvezda je danas predstavila novog štopera Miloša Degeneka, koji će se sa Vujadinom Savićem, Srđanom Babićem i Rašidom Sumailom boriti za mesto u startnih ’11’. Miloš Degenek je na stadion ‘Rajko Mitić’ stigao iz japanske Jokohame… »
Vesti dana »
Pao putnički avion iznad Vašingtona: Letelica se sudarila s američkim vojnim helikopterom, u njoj bilo više od 60 ljudi VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 32 povezane
Beogradski studenti danas kreću na dvodnevni marš prema Novom Sadu
Al Jazeera pre 20 minutajoš 8 povezanih
Izrael gađao opremu Hezbolaha u južnom Libanu; El Šara imenovan za predsednika Sirije
RTS pre 3 minutajoš 4 povezane
Napad dronom na grad Sumi u Ukrajini; Moskva prodala stan Zelenskog na Jalti
RTS pre 3 minutajoš 2 povezane