Повезане вести
Дегенек потписао трогодишњи уговор: Крајишници славе прелазак у Звезду
Вечерње новости 06.07.2018
Рођен у Книну, избегао из Хрватске током "Олује", породица нашла мир у Аустралији. Честитке стижу са свих страна, одједном имам много више родбине, браће, сестара... НА "Маракану" је стигао прави делија из Книна. Марко Дегенек… »
"Да помогнем Звезди да оде где није била дуго"
Мондо 06.07.2018
Милош Дегенек званично је потписао трогодишњи уговор са шампионом Србије. Фото: Црвена звезда/Фацебоок/Никола Митић Милош Дегенек и званично је играч Црвене звезде, након што је потписао трогодишњи уговор. Он је на званичном… »
Дегенек у проблему после потписа за Звезду: "Одједном имам много више родбине"
Спортске.нет 06.07.2018
Нови фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек рекао је данас да му је велика част што је дошао у тај клуб, са којим најпре жели да игра Лигу шампиона. Милош Дегенек је дошао из јапанске Јокохаме, а са Црвеном звездом је потписао… »
Дегенек: Честитала и шира родбина из Книна, и они који не познајем, речима „Ђе си роде...”
Спортски журнал 06.07.2018
Фудбалски репрезентативац Аустралије Милош Дегенек каже да је добио много честитки из Книна, града у коме је рођен, због потписа за Црвену звезду. Снажни дефанзивац Милош Дегенек дошао је у Звезду у трансферу вредном 200.000 евра… »
Дегенек: Звезда остварење сна
Н1 Инфо 06.07.2018
Фудбалски клуб Црвена звезда промовисао је своје ново појачање Милоша Дегенека. Реч је о дефанзивном играчу који је до недавно наступао за јапанску Јокохаму, а дрес црвено-белих ће носити наредне три године. "Велика ми је част… »
Милош Дегенек: Вијеира се није видео поред мене, добио сам нову родбину кад сам стигао у Звезду!
Хот спорт 06.07.2018
Црвена звезда је данас представила новог штопера Милоша Дегенека, који ће се са Вујадином Савићем, Срђаном Бабићем и Рашидом Сумаилом борити за место у стартних ’11’. Милош Дегенек је на стадион ‘Рајко Митић’ стигао из јапанске… »
Дегенек представљен на Маракани: Сви ми честитају и ословљавају са роде! Добио сам браћу и сестре
Моззарт спорт 06.07.2018
„Знам да су овде очекивања велика“, јасан је репрезентативац Аустралије. У рукама црвено-бели дрес са бројем пет, у мобилном телефону силне поруке честитики. Репрезентативац Аустралије Милош Дегенек званично је представљен као… »
Вести дана »

Познато када почињу пљускови у Србији: Огласио се РХМЗ, објавили прогнозу за наредне дане
Мондо пре 1 сатјош 39 повезаних

Марија Васић за Данас: Ми смо били савршен узорак, ухапшени смо јер се власт плаши заједничког деловања студената и опозиције
Данас пре 4 сатијош 12 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 5 сатијош 14 повезаних