Tužilaštvo traži 10 godina za bivšeg direktora Galenike

Tužilaštvo traži 10 godina za bivšeg direktora Galenike

B92 petak, 6. jul 2018.
B92: Tužilaštvo traži 10 godina za bivšeg direktora Galenike
Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudu da bivšeg direktora "Galenike" Nenada Ognjenovića osudi na jedinstvenu kaznu od 10 godina zatvora.
Ta kazna je predložena zbog optužbi da je sa saradnicima oštetio tu farmaceutsku kuću, dok je za ostale optužene predložilo kazne od dve do šest godina zatvora. U završnoj reči na suđenju, tužilaštvo je takođe predložilo sudu da... »

Tužilaštvo traži 10 godina za bivšeg direktora Galenike: I da nadoknadi 805 miliona dinara firmi

Kurir petak, 6. jul 2018.
Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudu da bivšeg direktora "Galenike" Nenada Ognjenovića osudi na jedinstvenu kaznu od 10 godina zatvora zbog optužbi da je sa saradnicima oštetio tu farmaceutsku kuću, dok je za ostale optužene predložilo kazne od dve do šest godina zatvora. U... »

Tužilaštvo traži 10 godina zatvora za bivšeg direktora "Galenike"

RTS petak, 6. jul 2018.
RTS: Tužilaštvo traži 10 godina zatvora za bivšeg direktora "Galenike"
Zbog optužbi da je sa saradnicima oštetio "Galeniku", Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudu da bivšeg direktora te farmaceutske kuće Nenada Ognjenovića osudi na jedinstvenu kaznu od 10 godina zatvora. Za ostale optužene, Tužilaštvo je predložilo kazne od dve do šest godina zatvora.
U završnoj reči na suđenju, Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo sudu da obaveže Ognjenovića da "Galenici" naknadi štetu u iznosu od 805.231.504,04 dinara, kao i da mu izrekne zabranu obavljanja poziva, delatnosti... »
©2019 Netmark d.o.o.