Повезане вести

Ја теби вечеру, ти мени шифоњер: Урнебесна опклада Ибре и Бекама (фото)

Ја теби вечеру, ти мени шифоњер: Урнебесна опклада Ибре и Бекама (фото)

Хот спорт 07.07.2018
Данас од 16 часова свој меч четвртфинала на Мондијалу играју Шведска и Енглеска. Ова утакмица полако добија увертиру у виду ‘пецкања’ две легенде. Златан Ибрахимовић и Дејвид Бекам не могу да дочекају старт меча, а Ибрахимовић… »
Опклада Ибрахимовића и Бекама пред четвртфинале СП

Опклада Ибрахимовића и Бекама пред четвртфинале СП

Нови магазин 07.07.2018
Бивши фудбалски репрезентативци Шведске и Енглеске, Златан Ибрахимовић и Дејвид Бекам, договорили су данас занимљиву опкладу пред меч четвртфинала Светског првенства у Русији. "Хеј, Дејвиде, ако Енглеска победи, платићу ти… »
Опклада Златана и Бекама: Икеа, Вембли и вечера

Опклада Златана и Бекама: Икеа, Вембли и вечера

Мондо 07.07.2018
Још само да утакмица почне. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Деан Моухтаропоулос Златан Ибрахимовић, најбољи фудбалер у историји Шведске и Дејвид Бекам, бивши капитен Енглеске, годинама су били ривали у дресу репрезентација, Милана и… »
Пала опклада: Ако Шведска победи Енглеску, Бекам купује за Ибрахимовића у "ИКЕА"

Пала опклада: Ако Шведска победи Енглеску, Бекам купује за Ибрахимовића у "ИКЕА"

Вести онлине 07.07.2018
Ако исход буде другачији, па у полуфинале први пут после 1990. оде Горди Албион, шведски ас ће морати да се појави на Вемблију у дресу енглеске репрезентације. Два бивша учесника светског првенства с нестрпљењем очекују окршај… »

Вести дана »