Povezane vesti
Rožić: Borci protiv fašizma i žrtve ne smeju biti zaboravljeni
RTV 07.07.2018
NOVI SAD - Povodom obеlеžavanja 7. jula – Dana ustanka naroda Srbijе protiv fašizma, član Gradskog vеća za kulturu Dalibor Rožić položio jе vеncе na Spomеn grobljе u Novom Sadu, a zatim i na Spomеnik Novosadskom partizanskom odrеdu na Čеnеju. "Ovdе smo… »
Na Čeneju položeni venci povodom Dana ustanka
Dnevnik 07.07.2018
NOVI SAD: Povodom obeležavanja 7. jula – Dana ustanka naroda Srbije protiv fašizma, član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić položio je vence na Spomen groblje u Novom Sadu, a zatim i na Spomenik Novosadskom partizanskom odredu na Čeneju. Ovde smo da… »
Polaganjem venaca u Novom Sadu obeležen Dan ustanka protiv fašizma
Moj Novi Sad 07.07.2018
Povodom obeležavanja 7. jula – Dana ustanka naroda Srbije protiv fašizma, član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić položio je vence na Spomen groblјe u Novom Sadu, a zatim i na Spomenik Novosadskom partizanskom odredu na Čeneju. - Ovde smo da ukažemo… »
Vesti dana »
Šamar partijama na Kosovu, građani pokazali šta misle o krizi koja traje godinu i po dana: Priština se nakon trećih izbora u 16 meseci vratila u februar 2025.
Blic pre 4 satijoš 71 povezana
Promena vremena: Do srede veoma toplo i sparno, od četvrtka zahlađenje
Glas Zaječara pre 1 satjoš 40 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 53 minutajoš 40 povezanih
Tramp pokušava da zaustavi rat? Šta stoji iza poziva na uzdržanost Izraela i Irana
Euronews pre 8 minutajoš 47 povezanih