Повезане вести

Ексклузивно ронилац Иван КАРАЏИЋ о спасавању заробљених дечака: Браћо и сестре хвала на подршци, исцрпљен сам али нећу…

Ексклузивно ронилац Иван КАРАЏИЋ о спасавању заробљених дечака: Браћо и сестре хвала на подршци, исцрпљен сам али нећу…

Вечерње новости 08.07.2018
Отац ми је рођен у Србији, одрастао сам у Данској - каже Иван Караџић, један од најбољих познавалаца подводних пећина. Добра вест је да се ниво воде спушта. ХВАЛА на подршци, браћо и сестре из Србије! Ово, ексклузивно за… »
4 Километра хорора: Ове мапе показују колико је језив пут који дечаке води из пећине на слободу! (ФОТО, ВИДЕО)

4 Километра хорора: Ове мапе показују колико је језив пут који дечаке води из пећине на слободу! (ФОТО, ВИДЕО)

Курир 08.07.2018
Акција спасавања дечака из пећине у Тајланду је у току, а званичници су јутрос рекли да би први дечак на сигурном могао да се очекује данас око 16.00, као и да ће за целу операцију бити потребно два до три дана. "Дечаци ће из… »
Српски ронилац спасава децу на тајланду: Јако сам уморан, али дечаке ћемо извући оданде! (фото, видео)

Српски ронилац спасава децу на тајланду: Јако сам уморан, али дечаке ћемо извући оданде! (фото, видео)

Курир 08.07.2018
Иван Караџић (44) један је од водећих спасилаца који покушавају да извуку на сигурно дечаке заробљене у пећини. Њих 12 са тренером налазе се дубоко испод површине већ две седмице. Након што су пронађени, акција у коју су се… »

Вести дана »