Povezane vesti
Ekskluzivno ronilac Ivan KARADžIĆ o spasavanju zarobljenih dečaka: Braćo i sestre hvala na podršci, iscrpljen sam ali neću…
Večernje novosti 08.07.2018
Otac mi je rođen u Srbiji, odrastao sam u Danskoj - kaže Ivan Karadžić, jedan od najboljih poznavalaca podvodnih pećina. Dobra vest je da se nivo vode spušta. HVALA na podršci, braćo i sestre iz Srbije! Ovo, ekskluzivno za "Novosti" poručuje Ivan… »
4 Kilometra horora: Ove mape pokazuju koliko je jeziv put koji dečake vodi iz pećine na slobodu! (FOTO, VIDEO)
Kurir 08.07.2018
Akcija spasavanja dečaka iz pećine u Tajlandu je u toku, a zvaničnici su jutros rekli da bi prvi dečak na sigurnom mogao da se očekuje danas oko 16.00, kao i da će za celu operaciju biti potrebno dva do tri dana. "Dečaci će iz pećine da izlaze jedan po… »
Srpski ronilac spasava decu na tajlandu: Jako sam umoran, ali dečake ćemo izvući odande! (foto, video)
Kurir 08.07.2018
Ivan Karadžić (44) jedan je od vodećih spasilaca koji pokušavaju da izvuku na sigurno dečake zarobljene u pećini. Njih 12 sa trenerom nalaze se duboko ispod površine već dve sedmice. Nakon što su pronađeni, akcija u koju su se uključili volonteri sa svih… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 28 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 29 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 13 minutajoš 104 povezane