Povezane vesti
Dalić: Mesec dana se vučemo po Rusiji, šteta da ne vidimo Moskvu
Radio 021 08.07.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je njegova ekipa napravila "strašnu stvar" plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva. "Mene uvek prati težak put. Sve čestitke momcima za borbu, za muku, za trud, za sve što su uradili… »
Dalić: Ne plačem često, ali sada imam dobar razlog!
Vesti online 08.07.2018
Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je njegov tim imao sreće posle plasmana u polufinale Svetskog prvenstva u Rusiji pobedom nad domaćom reprezentacijom posle boljeg izvođenja penala. - Čestitam mojim momcima, ali i ruskom timu, sjajno su se… »
Dalić: Moramo biti ponosni, ovo je strašna stvar
Večernje novosti 08.07.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je večeras da je njegova ekipa napravila "strašnu stvar" plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva. Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je njegova ekipa… »
Vesti dana »
Večeras se dočekuje Srpska nova godina! Evo ko sve slavi, ali i koji su običaji koji moraju da se ispoštuju
Telegraf pre 50 minutajoš 37 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u Loznici: Održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije, svi potrošači imaju struju
Kurir pre 50 minutajoš 28 povezanih
Naftovodom Janaf potekle prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
Biznis.rs pre 3 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Predsednik Srbije: Delegacija EP dolazi nepozvana u Beograd, sami su odlučili kad da posete Srbiju
RTV pre 1 satjoš 21 povezana