Повезане вести

Вучић открио да је навијао за Русију, а ево шта је урадио када је чуо навијање за Хрватску на РТС-у

Вучић открио да је навијао за Русију, а ево шта је урадио када је чуо навијање за Хрватску на РТС-у

Србија данас 08.07.2018
Предедник се дотакао синоћњег фудбалског меча. Председник Србије Александар Вучић током посете фабрици Телеоптик жироскопи у Земуну, дотакао се и синоћњег фудбалског меча између Русије и Хрватске, откривши за кога је навијао и… »
Вучић: Навијао сам за репрезентацију Русије, и још хиљаду пута бих

Вучић: Навијао сам за репрезентацију Русије, и још хиљаду пута бих

Бета 08.07.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је навијао за фудбалску репрезентацију Русије у мечу против репрезентације Хрватске одиграном у четвртфиналу Светског првенству у Сочију. "И пре утакмице сам рекао да… »
Вучић открио за кога је навијао у сочију: Још хиљаду пута да се понови оваква утакмица, хиљаду пута ћу да навијам за Русију…

Вучић открио за кога је навијао у сочију: Још хиљаду пута да се понови оваква утакмица, хиљаду пута ћу да навијам за Русију…

Вечерње новости 08.07.2018
Не знам сада за кога да навијам, али ми чини да ће Енглеска имати више навијача у Србији него што је икада могла да помисли да ће да има, рекао је Александар Вучић. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, коментаришући… »
Вучић навијао за Русе: И још хиљаду пута бих...

Вучић навијао за Русе: И још хиљаду пута бих...

Мондо 08.07.2018
Председник Србије пружио подршку Русији у четвртфиналу Светског првенства против Хрватске. Фото: (АП Пхото/Ману Фернандез) Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је навијао за фудбалску репрезентацију Русије у мечу… »
Вучић открио за кога је навијао на мечу између Хрватске и Русије!

Вучић открио за кога је навијао на мечу између Хрватске и Русије!

Телеграф 08.07.2018
Председник наше земље је и образложио зашто је навијао за једне, а не за друге. Александар Вучић, председник Републике Србије, дотакао се утакмице између Хрватске и Русије приликом обиласка једне фабрике у Земуну и током… »

Вести дана »