Povezane vesti

Vučić otkrio da je navijao za Rusiju, a evo šta je uradio kada je čuo navijanje za Hrvatsku na RTS-u

Vučić otkrio da je navijao za Rusiju, a evo šta je uradio kada je čuo navijanje za Hrvatsku na RTS-u

Srbija danas 08.07.2018
Predednik se dotakao sinoćnjeg fudbalskog meča. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete fabrici Teleoptik žiroskopi u Zemunu, dotakao se i sinoćnjeg fudbalskog meča između Rusije i Hrvatske, otkrivši za koga je navijao i šta učini kada… »
Vučić: Navijao sam za reprezentaciju Rusije, i još hiljadu puta bih

Vučić: Navijao sam za reprezentaciju Rusije, i još hiljadu puta bih

Beta 08.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je navijao za fudbalsku reprezentaciju Rusije u meču protiv reprezentacije Hrvatske odigranom u četvrtfinalu Svetskog prvenstvu u Sočiju. "I pre utakmice sam rekao da Hrvatska ima bolji tim, ali… »
Vučić otkrio za koga je navijao u sočiju: Još hiljadu puta da se ponovi ovakva utakmica, hiljadu puta ću da navijam za…

Vučić otkrio za koga je navijao u sočiju: Još hiljadu puta da se ponovi ovakva utakmica, hiljadu puta ću da navijam za…

Večernje novosti 08.07.2018
Ne znam sada za koga da navijam, ali mi čini da će Engleska imati više navijača u Srbiji nego što je ikada mogla da pomisli da će da ima, rekao je Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, komentarišući utakmicu… »
Vučić navijao za Ruse: I još hiljadu puta bih...

Vučić navijao za Ruse: I još hiljadu puta bih...

Mondo 08.07.2018
Predsednik Srbije pružio podršku Rusiji u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Hrvatske. Foto: (AP Photo/Manu Fernandez) Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je navijao za fudbalsku reprezentaciju Rusije u meču protiv Hrvatske… »
Vučić otkrio za koga je navijao na meču između Hrvatske i Rusije!

Vučić otkrio za koga je navijao na meču između Hrvatske i Rusije!

Telegraf 08.07.2018
Predsednik naše zemlje je i obrazložio zašto je navijao za jedne, a ne za druge. Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, dotakao se utakmice između Hrvatske i Rusije prilikom obilaska jedne fabrike u Zemunu i tokom razgovora sa novinarima… »

Vesti dana »