Povezane vesti
Privremena izmena režima saobraćaja za vreme Egzita
Dnevnik 09.07.2018
Tokom trajanja Festivala „Egzita“ određuje se privremena zabrana saobraćaja za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine… »
Privremena izmena režima saobraćaja za vreme Egzita
RTV 09.07.2018
NOVI SAD - Tokom trajanja Festivala "EXIT 2018" određuje se privremena zabrana saobraćaja za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i… »
Zabrana saobraćaja i izmena trasa autobusa u Gradiću tokom "Exita"
NoviSad.com 09.07.2018
Novi Sad - Tokom festivala "Exit 2018" privremeno će biti zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do… »
Exit menja režim saobraćaja u Petrovaradinu
Moj Novi Sad 09.07.2018
Kako javljaju iz Kabineta gradonačelnika, tokom trajanja Exit festivala biće određena privremena zabrana saobraćaja za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog… »
Vesti dana »
Deo mene otišao je sa tobom, do nekog drugog života, moje jedino: U Duboni i Malom Orašju održava se trogodišnji pomen za žrtve masakra (foto)
Kurir pre 29 minutajoš 57 povezanih
Potres u Vaterpolo savezu Srbije: Iznenadna ostavka selektora
BBC News pre 39 minutajoš 35 povezanih
Macut: Cilj Srbije je da do 2030. godine skoro polovina energije potiče iz obnovljivih izvora
Insajder pre 53 minutajoš 21 povezana
Kakvo će vreme biti za Đurđevdan? RHMZ se oglasio novom prognozom, evo kada se očekuje preokret
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane