Povezane vesti
Bufon o odlasku iz juventusa: Nije razlog Liga šampiona…
Hot sport 09.07.2018
Đanluiđi Bufon napustio je Juventus ovog leta, pre nekoliko dana postao je i zvanično novi čuvar mreže Pari Sen Žermena, a sada je kao novi igrač „svetaca“ iz Pariza otkrio i zašto je napustio „staru damu“. Bufon je tokom predstavljanja upitan da li je… »
Bufona u PSŽ doveo Matuidi
Večernje novosti 09.07.2018
Legendarni golman Juventusa otkrio je na konferenciji za medije da je stigao na "Park prinčeva" najviše na nagovor nekadašnjeg saigrača iz Juventusa. ĐANLUIĐI Bufon u ponedeljak je zvanično predstavljen u Pari sen Žermenu sa kojim već nekoliko dana… »
Bufon otkrio zbog čega je napustio Juventus!
Sportske.net 09.07.2018
Italijan konačno predstavljen Francuzima. Italijanski golman Đanluiđi Bufon rekao je danas na predstavljanju u Pari Sen Žermenu da mu Liga šampiona nije opsesija. "Liga šampiona mi nije opsesija, nije ni Pari Sen Žermenu. Mislim da novom klubu mogu da… »
PSŽ je dočekao Bufona: "Nisam baš ovo planirao"
Mondo 09.07.2018
"Điđi" je stigao na "Park prinčeva". Pogledajte kako mu stoji novi dres i pročitajte kada ga je novi klub pozvao, kako mu je promenio planove, do kada će braniti... Iako su mnogi očekivali da Đanluiđi Bufon (40) završi karijeru posle čak 17 godina u… »
Bufon u PSŽ: Matuidi me ubedio, LŠ nije opsesija
N1 Info 09.07.2018
Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon je u ponedeljak predstavljen na "Parku prinčeva" u Pari sen Žermenu, gde je potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju za produžetak saradnje na još godinu dana. "Ovde sam došao jer i dalje verujem da mogu da… »
Bufon: Nisam došao zbog Lige šampiona, ali jesam da budem bolji čovek i golman
Mozzart sport 09.07.2018
„I to ću dokazati“, rekao italijanski vetaran na promociji u Parizu. Plata je manja. I klub je manji. Šta je, onda, nateralo Đanluiđija Bufona da se umesto u penziju otisne u Pariz. Izazov, uverava italijanski veteran i poručuje da dres Pari Sen Žermena… »
Bufon odradio prvi trening u PSŽ
Vesti online 09.07.2018
Francuski prvak se pohvalio na Tviteru. "Dan Bufona" u Pari Sen Žermenu. Proslavljani 40-godišnji italijanski golman odradio je prvi trening s novim timom i pod palicom novog trenera francuskog šampiona Nemca Tomasa Tuhela. Bufon je potpisao ugovor na… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 35 povezanih