Povezane vesti
Kad se mi sa prostora bivše Jugoslavije okupimo na jednom mestu, dođe do raspadanja: Šta je Dačić rekao o ostavci britanskog…
Telegraf 09.07.2018
- Jasno je da su problemi u Evropskoj uniji i oko nje i dalje aktuelni - rekao je ministar spoljnih poslova. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji boravi u Londonu na samitu Zapadni Balkan, rekao je nakon sastanka ministara da je bilo reči o… »
Potpisan Ugovor o sedištu Transportne zajednice Balkana u Beogradu
Slobodna Evropa 09.07.2018
U Londonu su u ponedeljak Srbija i Evropska komisija potpisali sporazum kojim se potvrđuje da će sedište Transportne zajednice Zapadnog Balkana biti u Beogradu. Dogovor je potpisan u okviru Samita o Zapadnom Balkanu koji se u ponedjeljak i utorak održava… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i prognoze RHMZ
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 46 povezanih