Povezane vesti
Moraćete da pobedite na izborima, a ne na ulici! Vučić odbrusio opoziciji
Telegraf 10.07.2018
Predsednik je dodao da nije uplašen njihovim pretnjama i naglasio da njihova politika nema rešenja. Ne bežim od pitanja za razliku od mojih političkih protivnika, izjavio je u Ankari predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da je do sada doveo deset… »
Vučić najavio: Tramp dolazi u Srbiju!
Srbija danas 10.07.2018
SAD žele da čuju i srpsku stranu po pitanju KiM. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da američka administracija po prvi put želi da čuje i srpsku stranu po pitanju Kosova i Metohije i da to nije mala stvar. - Zahvalan sam Amerikancima što mi se… »
Vučić: Ponudiću rešenje za Kosovo, a narod će biti vrhovni sudija!
Telegraf 10.07.2018
- Američka administracija po prvi put želi da čuje i srpsku stranu po pitanju Kosova i Metohije i to nije mala stvar - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da će ponuditi rešenje za KiM, ako bude pronađeno, kao… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 32 minutajoš 50 povezanih

Ursula Fon der Lajen doputovala u Skoplje: Predsednica Evropske komisije završava posetu Zapadnom Balkanu (foto)
Kurir pre 42 minutajoš 50 povezanih

Peskov otkrio: Evo da li je Tramp zaista čestitao Putinu rođendan
Večernje novosti pre 2 satajoš 32 povezane

Novi detalji o slučaju ucene Vujadina Savića! Nađen CD i na njemu snimak, ovo je sledeći korak policije
Kurir pre 21 minutajoš 41 povezana

Vujić: Osnov Zakona da se zaštiti pravo na dom i nađe mera između dužnika i poverioca
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih