Povezane vesti
Moraćete da pobedite na izborima, a ne na ulici! Vučić odbrusio opoziciji
Telegraf 10.07.2018
Predsednik je dodao da nije uplašen njihovim pretnjama i naglasio da njihova politika nema rešenja. Ne bežim od pitanja za razliku od mojih političkih protivnika, izjavio je u Ankari predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da je do sada doveo deset… »
Vučić najavio: Tramp dolazi u Srbiju!
Srbija danas 10.07.2018
SAD žele da čuju i srpsku stranu po pitanju KiM. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da američka administracija po prvi put želi da čuje i srpsku stranu po pitanju Kosova i Metohije i da to nije mala stvar. - Zahvalan sam Amerikancima što mi se… »
Vučić: Ponudiću rešenje za Kosovo, a narod će biti vrhovni sudija!
Telegraf 10.07.2018
- Američka administracija po prvi put želi da čuje i srpsku stranu po pitanju Kosova i Metohije i to nije mala stvar - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da će ponuditi rešenje za KiM, ako bude pronađeno, kao… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Miroslav Aleksić Dačiću: Sram te bilo, da je tvoja ćerka bila na mestu Nikoline da li bi rekao da laže?
Glas Šumadije pre 31 minutajoš 34 povezane

Završena blokada suda i tužilaštva u Novom Sadu, sutra novi protest
N1 Info pre 2 satajoš 45 povezanih

Napredak u pregovorima o Ukrajini: razmena tela, bezbednosne garancije i podrška Koalicije voljnih
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 293 povezane

Kordon policije na protestu u Pančevu: Uhapšeni student ETF sutra pred sudom FOTO
Nova pre 1 satjoš 43 povezane