Povezane vesti
Transferi (10. jul): Potpisali Ronaldo, Marez, Toreira, Tores... Završeno - Rugani, Lajun, Seri, Jojić...
Mozzart sport 10.07.2018
Pratite dešavanja sa fudbalske transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport. To bi bilo sve od nas za danas. Ovo je verovatno bio najuzbudljiviji dan od početka prelaznog roka. Novo druženje zakuzujemo za sutra ujutru... Veliki pozdrav i laka noć… »
Ronaldova oproštajna poruka: Odlazim, ali uvek ću da nosim dres i grb Reala
Mozzart sport 10.07.2018
Portugalac objasnio razloge svoje odluke. Portugalac Kristijano Ronaldo definitivno će karijeru nastaviti u Juventusu, a od navijača madridsko Reala oprostio se emotivnim pismom u kojem je pokušao da objasni svoju odluku. “Godine provedene u Realu i… »
Ronaldovo oproštajno pismo: Uvek ću reći "Ala Madrid!"
Vesti online 10.07.2018
Došlo je vreme da se krene u novu etapu života, molim sve navijače Reala da me razumeju, napisao je porugalski as, novi član Juventusa, u pismu objavljenom na sajtu madridskog velikana. Godine provedene u Realu i Madridu verovatno su najsrećniji… »
Arsenalov “ređista“ od 168 centimetara: Da je visok 180 vredeo bi 100.000.000!
Mozzart sport 10.07.2018
Lukas Toreira i zvanično u dresu Tobdžija za 30.000.000 evra. Karakterisalo je to poslednje sezone Arsena Vengera u Londonu. Bilo je lepote u igri, bilo je čarobnih poteza, ali nikad čvrstine u veznom redu. I čim bi trebalo pokazati mišiće Arsenal… »
Rekordna kupovina Menhengladbaha: Alasan Plea za 23.000.000 evra
Mozzart sport 10.07.2018
Ugovor na četiri godine, Lion dobija 4.000.000. Gotovo! Borusija iz Menhengladbaha ima peto pojačanje ovog leta, ujedno i najskupljeg fudbalera u istoriji kluba. U pitanju je Alasan Plea, čiji dolazak u Nemačku je završen ovog utorka. Bild i Lekip su… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 47 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane