Повезане вести

Ратко направио панику у Хагу: Ова кошуља је шокирала судију, а тек кад је генерал загрмео! (видео)

Ратко направио панику у Хагу: Ова кошуља је шокирала судију, а тек кад је генерал загрмео! (видео)

Србија данас 10.07.2018
Младић доминирао у судници, Мерон у неверици. Бивши командант Војске Републике Српске Ратко Младић данас је, пред Механизмом у Хагу, рекао да га је тај лажни суд, који не признаје, осудио на доживотни затвор на правди Бога зато… »
Младић Мерону у фацу: Ваш НАТО је гори од хитлера 1000 пута! Осуђен сам на правди Бога! (видео)

Младић Мерону у фацу: Ваш НАТО је гори од хитлера 1000 пута! Осуђен сам на правди Бога! (видео)

Србија данас 10.07.2018
"Лажни суд ме осудио зато што сам бранио свој народ" Бивши командант Војске Републике Српске Ратко Младић данас је, пред Механизмом у Хагу, рекао да га је тај лажни суд, који не признаје, осудио на доживотни затвор на правди Бога… »
Младић: Лажни суд осудио ме на правди бога што сам бранио народ од НАТО

Младић: Лажни суд осудио ме на правди бога што сам бранио народ од НАТО

Вести онлине 10.07.2018
Ратко Младић је пред хашким судом, тврдио да га је тај "лажни" суд, осудио на доживотни затвор "на правди Бога" зато "што је свој народ бранио од НАТО". "Ја сам седам година и седам дана у овој мртвачници од хашког суда, зато што… »
Младић: Лажни суд ме осудио јер сам бранио народ од НАТО

Младић: Лажни суд ме осудио јер сам бранио народ од НАТО

Н1 Инфо 10.07.2018
Бивши командант Војске Републике Српске Ратко Младић рекао је, пред хашким судом, да га је тај "лажни" суд, који "не признаје", осудио на доживотни затвор "на правди Бога" зато "што је свој народ и државу бранио од НАТО". "Ја сам… »
Младић викао у Хагу: Нисам убијао ја, него НАТО

Младић викао у Хагу: Нисам убијао ја, него НАТО

Мондо 10.07.2018
Бивши командант Војске Републике Српске Ратко Младић данас је, пред хашким судом, тврдио да га је тај "лажни" суд, који "не признаје", осудио на доживотни затвор "на правди Бога" зато "што је свој народ и државу бранио од НАТО"… »

Вести дана »