Povezane vesti
Mladić Meronu u facu: Vaš NATO je gori od hitlera 1000 puta! Osuđen sam na pravdi Boga! (video)
Srbija danas 10.07.2018
"Lažni sud me osudio zato što sam branio svoj narod" Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas je, pred Mehanizmom u Hagu, rekao da ga je taj lažni sud, koji ne priznaje, osudio na doživotni zatvor na pravdi Boga zato što je svoj… »
Ratko napravio paniku u Hagu: Ova košulja je šokirala sudiju, a tek kad je general zagrmeo! (video)
Srbija danas 10.07.2018
Mladić dominirao u sudnici, Meron u neverici. Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas je, pred Mehanizmom u Hagu, rekao da ga je taj lažni sud, koji ne priznaje, osudio na doživotni zatvor na pravdi Boga zato što je svoj narod i… »
Mladić: Lažni sud osudio me na pravdi boga što sam branio narod od NATO
Vesti online 10.07.2018
Ratko Mladić je pred haškim sudom, tvrdio da ga je taj "lažni" sud, osudio na doživotni zatvor "na pravdi Boga" zato "što je svoj narod branio od NATO". "Ja sam sedam godina i sedam dana u ovoj mrtvačnici od haškog suda, zato što sam se branio od… »
Mladić vikao u Hagu: Nisam ubijao ja, nego NATO
Mondo 10.07.2018
Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas je, pred haškim sudom, tvrdio da ga je taj "lažni" sud, koji "ne priznaje", osudio na doživotni zatvor "na pravdi Boga" zato "što je svoj narod i državu branio od NATO". Foto: Mondo/Stefan… »
Mladić: Lažni sud me osudio jer sam branio narod od NATO
N1 Info 10.07.2018
Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić rekao je, pred haškim sudom, da ga je taj "lažni" sud, koji "ne priznaje", osudio na doživotni zatvor "na pravdi Boga" zato "što je svoj narod i državu branio od NATO". "Ja sam sedam godina i… »
Vesti dana »
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 5 satijoš 1 povezana