Albance iz Srbije pred Beogradom zastupa- Priština

Albance iz Srbije pred Beogradom zastupa- Priština

Mondo sreda, 11. jul 2018.
Skupština svih albanskih odbornika sa juga centralne Srbije biće održana 14. jula u Bujanovcu a prema postignutom dogovoru na njoj će biti usvojena deklaracija koja daje ovlašćenje vlastima u Prištini da pregovoraju s Beogradom.
Foto: MONDO, L.S. Priština, odnosno vlast samozvane Republike Kosovo, u Briselu bi od Beograda, tj. Vlade Srbije za Albance iz preševske doline trebalo da traže ista prava koja imaju Srbi na severu Kosova, izjavio je danas... »

Dačić: Albanci više nisu miljenici međunarodne zajednice

Politika sreda, 11. jul 2018.
Rešenja za Kosovo neće biti bez učešća Rusije i SAD, poručuje šef diplomatije, koji je uveren da će Donald Tramp u toku svog mandata doći u Srbiju, a da će njegova eventualna poseta našoj zemlji ove godine zavisiti od razvoja na međunarodnoj sceni
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da bi Priština trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije. Albanci na KiM nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima i nisu više miljenici... »

Albanci s juga Srbije bi da budu deo pregovora u Briselu

N1 Info sreda, 11. jul 2018.
Predsednik Demokratske partije Albanaca (DPA) Ragmi Mustafa kaže da je izjava ministra inostranih poslova Ivice Dačića da su "želje Albanaca sa juga centralne Srbije da budu deo pregovora u Briselu fatamorgana" kontroverzna, zato što se upravo on više godina unazad zalagao za podelu Kosova što je predlog koji nije prihvaćen.
Mustafa je za agenciju Beta izjavio da želje Albanaca "nisu fatamorgana" iako su na mnogo slabijoj poziciji u ovim opštinama od jednog ministra inostranih poslova i zamenika premijera Srbije. "To nije ni prva ni poslednja takva... »

Dačić: Hapšenje Srba na Kosmetu je bojkot dijaloga

RTS sreda, 11. jul 2018.
RTS: Dačić: Hapšenje Srba na Kosmetu je bojkot dijaloga
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže za RTS da bi Priština trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije. Albanci na KiM nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima i nisu više miljenici međunarodne zajednice, poručuje Dačić. Napominje da eventualni dolazak Donalda Trampa u Srbiju ove godine zavisi od događaja na međunarodnoj sceni i ističe da ne veruje da će na sastanku Putina i Trampa biti reči o Kosovu.
Ivica Dačić je rekao gostujući u Dnevniku RTS-a da je jučerašnje hapšenje petorice Srba na Kosmetu neprijateljski akt koji ne doprinosi stvaranju pozitivne atmosfere za dijalog. "Korak napred, nazad dva je jedna fraza za odnose... »

Dačić: Idem na put, a neću reći gde. Nek Pacoli razmišlja

Blic sreda, 11. jul 2018.
Priština bi trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije, jer Albanci na Kosovu i Metohiji nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je rekao da jučerašnje hapšenje petorice Srba na Kosovu predstalja neprijateljski akt,... »

Dačić: Kosovo neće biti tema razgovora Putina i Trampa

Novi magazin sreda, 11. jul 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Kosovo neće biti tema razgovora predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju.
"Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih tema o kojima će prvo razgovarati, ali ono što je izvesno to je da će odnosi SAD i Rusije ići u pravcu popuštanja, a ne daljeg zaoštravanja", rekao je Dačić za RTS. Dodao je i da je... »

Dačić: Idem na put, a neću reći gde. Nek Pacoli razmišlja

B92 sreda, 11. jul 2018.
B92: Dačić: Idem na put, a neću reći gde. Nek Pacoli razmišlja
Beograd -- Priština bi trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije, jer Albanci na Kosovu nisu više u prilici da prete bilo kome, poručuje Ivica Dačić.
Ministar spoljnih poslova Srbije je gostujući na RTS, rekao da jučerašnje hapšenje petorice Srba na Kosovu predstalja neprijateljski akt, koji ne dopinosi stvaranju pozitivne atmosfere za dijalog. "Korak napred, nazad dva je... »

Albanci iz Preševa traže da im Tači bude zastupnik u Briselu

Večernje novosti sreda, 11. jul 2018.
Albanci iz Preševa, Bujanovca i Medveđe spremaju deklaraciju, poredeći se sa srbima na severu KiM
ALBANCI sa juga Srbije glasaće na zajedničkoj sednici skupštine Preševa, Bujanovca i Medveđe, u subotu 14. jula o deklaraciji kojom, kako kažu, za sebe traže ista prava koja imaju Srbi na severu Kosova i Metohije. U ovom... »

Dačić: Albanci na Kosmetu nisu više u prilici da prete

RTV sreda, 11. jul 2018.
RTV: Dačić: Albanci na Kosmetu nisu više u prilici da prete
BEOGRAD - Priština bi trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije, jer Albanci na Kosovu i Metohiji nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
On je, gostujući na RTS, rekao da jučerašnje hapšenje petorice Srba na Kosovu predstavlja neprijateljski akt, koji ne doprinosi stvaranju pozitivne atmosfere za dijalog. "Korak napred, nazad dva je jedna fraza za odnose sa... »

Misteriozno putovanje Ivice Dačića

Mondo sreda, 11. jul 2018.
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da tokom dana ide na put, ali je odbio da kaže gde. "Danas idem na put, a neću reći gde. Nek Pacoli razmišlja", rekao je Dačić za RTS.
Priština bi trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije, jer Albanci na Kosovu i Metohiji nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je,... »

Dačić: Danas idem na put, a neću reći gde, pa neka Pacoli razmišlja!

Kurir sreda, 11. jul 2018.
BEOGRAD - Priština bi trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije, jer Albanci na Kosovu i Metohiji nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je, gostujući na RTS, rekao da jučerašnje hapšenje petorice Srba... »

Dačić: Putin i Tramp neće pričati o Kosovu

Vesti online sreda, 11. jul 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Kosovo neće biti tema razgovora predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju.
- Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih tema o kojima će prvo razgovarati, ali ono što je izvesno to je da će odnosi SAD i Rusije ići u pravcu popuštanja, a ne daljeg zaoštravanja - rekao je Dačić za RTS. Dodao je i da je... »

Dačić: Hapšenje Srba je bojkot dijaloga

Danas sreda, 11. jul 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je hapšenje petorice Srba na Kosovu neprijateljski akt i da takvi potezi ruše dijalog Beograda i Prištine.
„Ovo je bojkot dijaloga, jer oni ne žele da dijalog uspe i misle da će neko na silu da natera Srbiju da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova“, rekao je Dačić za RTS. Dačić je kazao da Priština treba da prestane... »

Dačić: Danas idem na put, Pacoli nek razmišlja

Dnevnik sreda, 11. jul 2018.
BEOGRAD: Priština bi trebalo da prestane sa provociranjem srpskog naroda i Srbije, jer Albanci na Kosovu i Metohiji nisu više u prilici da prete bilo kome, posebno ne Srbima, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
On je, gostujući na RTS, rekao da jučerašnje hapšenje petorice Srba na Kosovu predstalja neprijateljski akt, koji ne dopinosi stvaranju pozitivne atmosfere za dijalog. "Korak napred, nazad dva je jedna fraza za odnose sa... »

Dačić: Kosovo neće biti tema razgovora Trampa i Putina

N1 Info sreda, 11. jul 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Kosovo neće biti tema razgovora predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju.
"Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih tema o kojima će prvo razgovarati, ali ono što je izvesno to je da će odnosi SAD i Rusije ići u pravcu popuštanja, a ne daljeg zaoštravanja", rekao je Dačić za RTS. Govoreći o pozivu... »

"Kosovo neće biti tema razgovora Putina i Trampa"

B92 sreda, 11. jul 2018.
B92: "Kosovo neće biti tema razgovora Putina i Trampa"
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Kosovo neće biti tema razgovora Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju.
"Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih tema o kojima će prvo razgovarati, ali ono što je izvesno to je da će odnosi SAD i Rusije ići u pravcu popuštanja, a ne daljeg zaoštravanja", rekao je Dačić za RTS. Dodao je i da je... »

Dačić: Albanci su svima preko glave, ne mogu više da prete

Večernje novosti sreda, 11. jul 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije rekao da veruje da Albanci više nisu "miljenici" u međunarodnim krugovima
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Kosovo neće biti tema razgovora predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju. "Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih... »

Dačić: Kosovo i Metohija neće biti tema razgovora Putina i Trampa

Kurir sreda, 11. jul 2018.
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Kosovo neće biti tema razgovora predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju. "Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih tema o kojima će prvo razgovarati, ali ono što je izvesno... »

Dačić: Kosovo neće biti tema razgovora Putina i Trampa

Beta sreda, 11. jul 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Kosovo neće biti tema razgovora predsednika Amerike i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina 16. jula u Helsinkiju. "Mislim da neće stići dotle, ima dosta drugih tema o kojima će prvo razgovarati, ali ono što je izvesno to je da će... »
©2019 Netmark d.o.o.