Повезане вести

Потресна исповест мајке трансвестита убице: Мој Горан је много волео Марка, отишао је да попричају, вратио крвав, а онда ми је…

Потресна исповест мајке трансвестита убице: Мој Горан је много волео Марка, отишао је да попричају, вратио крвав, а онда ми је…

Курир 11.07.2018
БЕОГРАД - Мој син је Марка волео више од себе. Када је чуо да му је вишегодишњи дечко преминуо, покушао је да се убије, давио је сам себе кесом коју је навукао на главу - каже Драгица Радивојевић, чији је син Горан Абдулов (34)… »
Шокантни детаљи крвавог злочина у Земуну: Трансвестит глумио трудницу! Није могао да поднесе раскид!

Шокантни детаљи крвавог злочина у Земуну: Трансвестит глумио трудницу! Није могао да поднесе раскид!

Курир 11.07.2018
Горан Абдулов (34), који се представљао као Јована, протеклих годину дана дању и ноћу долазио у стан Марка Радовића (24), у кога је био патолошки заљубљен. После жучне свађе избо студента ножем од 20 центиметара. Трансвестит… »
Мајка трансвестита који је насмрт избо свог дечка Волео је Марка, убио га је у самоодбрани

Мајка трансвестита који је насмрт избо свог дечка Волео је Марка, убио га је у самоодбрани

Вечерње новости 11.07.2018
Драгица Радивојевић, мајка Горана Абдулова (34),о злочину у Земуну и убиству Марка Радовића (24), студента из Босне и Херцеговине. У последње време често су се свађали, па је мој син долазио кући са видљивим повредама. МОЈ син… »

Вести дана »