Povezane vesti

Sve oči uprte u Trampa na samitu NATO: Evo šta otkriva govor tela američkog predsednika! (foto, video)

Kurir sreda, 11. jul 2018.
Govor tela američkog predsednika, Donalda Trampa, tokom samita NATO u Briselu otkriva da on baš i nije u najtoplijim odnosima sa ključnim saveznicima SAD, iako ovoga puta - barem za sada - nije nikoga gurnuo.
Tramp je dan počeo napetim sastankom za doručkom sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom, kada mu je držao pridike o nedovoljnim ulaganjima država članica i žalio mu se na nemački sporazum o gasovodu s Rusijom.... »

NATO samit u slikama: Tramp ponovo dominirao, a Edi Rama je briljirao svojim stajlingom! (Foto)

Kurir sreda, 11. jul 2018.
Lideri NATO danas su se okupili na samitu u Briselu, na kome je najviše pažnje opet privukao američki predsednik Donald Tramp.
1 / 29 Foto: EPA On je ponovo izneo da je stav da neodrživo da SAD podmiruju najveći deo troškova za delovanje NATO i odbranu Evrope, dok Evropa ostvaruje veliki višak u trgovini s Amerikom. Kritikovao je i Nemačku rekavši da je... »

Nemački ministar: Nismo zarobljenici Moskve, a ni Vašingtona

Blic sreda, 11. jul 2018.
Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas reagovao je danas na kritiku američkog predsednika Donalda Trampa da je Berlin "zarobljenik" Rusije, istakavši da Nemci nisu zarobljenici Moskve, a ni Vašingtona. - Mi nismo zarobljenici, ni Rusije ni SAD. Mi smo jedni od garanta slobodnog sveta i to će... »

Trump: Odličan sastanak s Merkel, imamo vrlo dobre odnose

Al Jazeera sreda, 11. jul 2018.
Njemačka kancelarka reagirala je na komentare američkog predsjednika Donalda Trumpa da je Berlin pod potpunom kontrolom Rusije.
Nekoliko sati nakon što je oštro napao Njemačku, američki predsjednik Donald Trump sastao se na marginama sastanka na vrhu zemalja članica NATO-a s kancelarkom Angelom Merkel i izjavio da ima veoma dobre odnose s njom. "Imali smo... »

Makron: Ne slažem se s Trampovom kritikom Nemačkoj zbog Rusije

Blic sreda, 11. jul 2018.
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da se ne slaže sa ocenom predsednika SAD Donalda Trampa da je Nemačka "pod totalnom kontrolom" Rusije zbog jednog gasovoda. Makron je to rekao u odgovoru na pitanje novinara kada su dva lidera sela da razgovaraju na marginama samita NATO u... »

Makron se ne slaže sa Trampovom izjavom o Rusiji i Nemačkoj

Novi magazin sreda, 11. jul 2018.
Francuski predsednik Emanuel Makron izrazio je danas neslaganje s ocenom svog američkog kolege Donalda Trampa da Rusija naftovodom "potpuno kontroliše" Nemačku.
Makron je to rekao u Briselu, gde se održava samit NATO, upitan za komentar povodom današnje Trampove izjave, prenela je agencija AP. Predsednik SAD je tokom doručka sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom negodovao... »

Tramp: Sa kancelarkom Merkel imam izvanredne odnose

Nova ekonomija sreda, 11. jul 2018.
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel na marginama samita NATO-a u Briselu, a sastanak je opisao kao "sjajan", samo nekoliko sati nakon što je oštro kritikovao nemačku politiku kada je reč o troškovima na polju odbrane i uvozu gasa iz Rusije. "Imamo... »

Tramp oduševljen susretom Sa Merkelovom: Imali smo sjajan sastanak!

Kurir sreda, 11. jul 2018.
Američki predsednik, Donald Tramp, razgovarao je danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel na marginama samita NATO u Briselu, a sastanak je opisao kao "sjajan", samo nekoliko sati nakon što je oštro kritikovao nemačku politiku kad je reč o troškovima na polju odbrane i uvozu gasa iz Rusije.
"Imamo sjajan sastanak. Razgovaramo o vojnim troškovima... Razgovaramo o trgovini", rekao je Tramp novinarima kojima je bilo dozvoljeno da uđu u prostoriju gde se on sastao s Merkelovom. Tramp je naveo da sa kancelarkom ima... »

Tramp: Sjajan sastanak sa Merkelovom

Vesti online sreda, 11. jul 2018.
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel na marginama samita NATO u Briselu, a sastanak je opisao kao "sjajan", samo nekoliko sati nakon što je oštro kritikovao nemačku politiku kad je reč o troškovima na polju odbrane i uvozu gasa iz Rusije.
- Imamo sjajan sastanak. Razgovaramo o vojnim troškovima... Razgovaramo o trgovini - rekao je Tramp novinarima kojima je bilo dozvoljeno da uđu u prostoriju gde se on sastao s Merkelovom. Tramp je naveo da sa kancelarkom ima... »

Tramp razgovarao sa Merkelovom nakon kritikovanja politike Nemačke

Blic sreda, 11. jul 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je sa nemačkim kancelarom Angelom Merkel na marginama samita NATO-a u Briselu, samo nekoliko časova nakon što je oštro kritikovao nemačku politiku u vezi sa izdvajanjima za vojsku i uvozom gasa iz Rusije. Tramp je tokom zajedničkog obraćanja novinarima izjavio... »

Tramp se sastao sa Merkelovom, sastanak opisao kao "sjajan"

RTS sreda, 11. jul 2018.
RTS: Tramp se sastao sa Merkelovom, sastanak opisao kao "sjajan"
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel na marginama samita NATO-a u Briselu, a sastanak je opisao kao "sjajan", samo nekoliko sati nakon što je oštro kritikovao nemačku politiku kada je reč o troškovima na polju odbrane i uvozu gasa iz Rusije.
"Imamo sjajan sastanak. Razgovaramo o vojnim troškovima... Razgovaramo o trgovini", rekao je Donald Tramp novinarima kojima je bilo dozvoljeno da uđu u prostoriju gde se on sastao sa Merkelovom. Predsednik SAD je istakao da sa... »

Tramp i Merkel u Briselu: Odlični odnosi, razgovor o odbrani

N1 Info sreda, 11. jul 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp i nemačka kancelarka Angela Merkel sastali su se u Briselu, pošto je amerilčki lider kritikovao Nemačku zbog male potrošnje na odbranu i ruskog gasovoda.
Sastanak u Briselu, gde prisustvuju samitu NATO, Tramp je opisao kao "odličan", preneo je Asošiejtid pres. On je rekao da su razgovarali o investicijama u odbranu i o trgovini, dodajući da SAD imaju "sjajne odnose s Nemačkom".... »

Tramp: Odnosi s Nemačkom su sjajni

Novi magazin sreda, 11. jul 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp i nemačka kancelarka Angela Merkel sastali su se danas u Briselu pošto je amerilčki lider kritikovao Nemačku zbog male potrošenje na odbranu i ruskog gasovoda.
Sastanak u Briselu, gde prisustvuju samitu NATO, Tramp je opisao kao "odličan", preneo je Asošiejtid pres. On je rekao da su razgovarali o investicijama u odbranu i o trgovini, dodajući da SAD imaju "sjajne odnose s Nemačkom".... »

Tramp: Za NATO je loše što Rusija kontroliše Nemačku kroz izvoz gasa

Danas sreda, 11. jul 2018.
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u Briselu, da je za NATO veoma loše to što Rusija kroz izvoz gasa „totalno kontroliše“ Nemačku, a nemačka kancelarka Angela Merkel mu je, po dolasku na sastanak lidera Alijanse, odgovorila da je Nemačka nezavisna zemlja i da je uradila mnogo za NATO.
Tramp je, na radnom doručku sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, izneo podatak da Nemačka 70 odsto svojih potreba za gasom podmiruje iz Rusije, prenosi Bi-Bi-Si i navodi da se najnovije zvanične procene o uvozu... »

Tramp na samitu NATO: Nemačku kontrolišu Rusi

B92 sreda, 11. jul 2018.
B92: Tramp na samitu NATO: Nemačku kontrolišu Rusi
Američki predsednik tvrdi da Rusija kontroliše Nemačku preko energetskog sektora
Predsednik SAD Donald Tramp je danas na samitu NATO u Briselu izjavio da Rusija "potpuno kontroliše Nemačku" i time podriva NATO. "Rusija potpuno kontroliše Nemačku jer od Rusije dobijaju skoro 70 odsto prirodnog gasa, a sad... »

Tramp na samitu NATO: Nemačku kontrolišu Rusi

BBC News sreda, 11. jul 2018.
Američki predsednik tvrdi da Rusija kontroliše Nemačku preko energetskog sektora
Predsednik SAD Donald Tramp je danas na samitu NATO u Briselu izjavio da Rusija „potpuno kontroliše Nemačku" i time podriva NATO. „Rusija potpuno kontroliše Nemačku jer od Rusije dobijaju skoro 70 odsto prirodnog gasa, a sad... »

Šreder: Realno je da Srbija do 2025. uđe u EU

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Dačić sa zamenikom ministra spoljnih poslova Venecuele

Blic  pre 9 sati  još 1 povezana

Đilas: Sistem aktuelne vlasti se raspada na svim poljima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

SAD: 200 miliona Amerikanaca na udaru zimske oluje

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.