Fabrici: Srbija efikasna u suzbijanju iregulatnih migracija

Fabrici: Srbija efikasna u suzbijanju iregulatnih migracija

Jugmedia pre 4 dana
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici i načelnik Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Milenko Božović posetili su danas Regionalni centar granične policije prema Bugarskoj gde je prezentovana oprema koju je Evropska unija donirala graničnoj policiji. Ambasador Fabrici naglasio... »

Sem Fabrici obišao regionalni centar prema Bugarskoj na prelazu Gradina

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Nаčelnik Uprаve grаnične policije Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа Milenko Božović i šef Delegаcije EU u Srbiji Sem Fаbrici posetili su dаnаs Regionаlni centаr grаnične policije premа Bugаrskoj, kod prelaza Gradina, gde je prezentovаnа opremа koju je EU donirаlа grаničnoj... »

Božović:Kroz ovaj projekat smo nabavili novu opremu

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD -Načelnik Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Milenko Božović je rekao da je zahvaljujući pomoći ambasadora Fabricija ojačan kapacitet granične policije u borbi protiv iregularnih migracija.``Kroz ovaj projekat smo nabavili novu opremu čime smo značajno poboljšali... »

100 policijskih službenika iz Evrope stiže na jednu granicu Srbije: EU šalje opremu za nadzor, dronove i terenska vozila

Telegraf pre 4 dana
- Evropska unija pomaže Srbiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova kako bi se unapredili kapaciteti za upravljanje granicom - saopštila je Delegacija EU u Beogradu
Sem Fabrici, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, rekao je da zvanični Brisel finansijski podržava Srbiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova kako bi se, između ostalog, unapredili kapaciteti za upravljanje... »

Sem Fabrici uručio specijalizovanu opremu Graničnoj policiji od strane Evropske unije

Plus online pre 4 dana
Danas je nastavljena poseta NJ.E. Sema Fabricia, ambasadora i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji. U okviru dvodnevnog boravka u Pirotu, u pratnji Vladana Vasića, gradonačelnika Pirota, obišli su granični prelaz! U delegaciji, bio je i načelnik Uprave granične policije Ministarstva... »

Sem Fabrici danas pre podne na Granici, Četvrtom kilometru i u Momčilovom gradu

Plus online pre 5 dana
NJ.E. Sem Fabrici, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji u okviru dvodnevne posete Pirotu danas je u pratnji Vladana Vasića, gradonačelnika Pirota na graničnom prelazu! Sa njima će biti i načelnik Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Milenko Božović.... »
©2018 Netmark d.o.o.