Повезане вести

Отац четворо деце се убио због 22.000 рсд дуга за струју

Отац четворо деце се убио због 22.000 рсд дуга за струју

Пресс 11.07.2018
М. С. (44) из Јелашнице крај Ниша извршио је самоубиство у породичној кући због дуга за струју од 22.000 динара. Његови рођаци кажу да није могао да поднесе сиромаштво и то што је његовој шесточланој породици недавно искључена… »
Испио отров због муке и немаштине убио се због дуга за струју, супруга каже: Молили смо људе из Социјалног да нам помогну…

Испио отров због муке и немаштине убио се због дуга за струју, супруга каже: Молили смо људе из Социјалног да нам помогну…

Вечерње новости 11.07.2018
Мирослав Стојановић (44), пресудио себи са инсектицидом етиолом. Прошао пакао и као расељено лице живео у врло тешким условима. Уочи трагедије сестри рекао: "Не могу више да поднесем беду" ПОЗВАО ме је и рекао: сестро слатка… »
Мирослав је умро у најтежим мукама: "Немам да платим, деца ће ми гладовати" детаљи ужаса у јелашници код Ниша

Мирослав је умро у најтежим мукама: "Немам да платим, деца ће ми гладовати" детаљи ужаса у јелашници код Ниша

Курир 11.07.2018
Не могу ово више да издржим, немам да платим дуг за струју, деца ће ми гладовати, убићу се! Ово су последње речи Мирослава Стојановића (44) из села Јелашница код Ниша, оца четворо деце, који је данас извршио самоубиство због… »
Отац четворо деце се убио због сиромаштва

Отац четворо деце се убио због сиромаштва

Радио 021 11.07.2018
Четрдесетчетворогодишњи М. С. из Јелашнице код Ниша извршио је самоубиство у породичној кући, а његови рођаци кажу да није могао да поднесе сиромаштво и то што је његовој шесточланој породици недавно искључена струја због… »
Отац четворо деце се убио након што му је искључена струја због дуга од 22.000 динара

Отац четворо деце се убио након што му је искључена струја због дуга од 22.000 динара

Данас 11.07.2018
Мирослав С. (44), расељено лице са Косова и Метохије са боравиштем у нишком селу Јелашница, извршио је самоубиство у уторак увече, а само неколико сати након што му је струја искључена због дуга од 22.000 динара. Стојановић је… »
"Није издржао сиротињу, нису имали ни купатило": Отац четворо деце се убио након што су му исекли струју због дуга од 22.000…

"Није издржао сиротињу, нису имали ни купатило": Отац четворо деце се убио након што су му исекли струју због дуга од 22.000…

Блиц 11.07.2018
Мирослав Стојановић (44), отац четворо деце, избеглица са Косова, извршио је самоубиство синоћ тако што је попио инсектицид етиол, и то само неколико сати након што му је искључена струја због дуга 22.000 динара. - Рекао је: "Не… »

Вести дана »

Време данас променљиво- до 16 степени

Време данас променљиво- до 16 степени

Данас пре 3 сатајош 3 повезане
Мерц: Украјина не може брзо у ЕУ

Мерц: Украјина не може брзо у ЕУ

Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Ланчани судар у Земуну, има повређених

Ланчани судар у Земуну, има повређених

Данас пре 6 сатијош 2 повезане