Povezane vesti
Cerar: Moja Vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
Sputnik 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio jeda njegova tehnička Vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. „Ne vidim razlog zašto ova Vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske, iako je u tehničkom mandatu
Kurir 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je danas da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
RTS 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Vesti dana »
Profesor Lukić: Kako OFAK presudi u vezi sa NIS, to će uticati na odluke o drugim ruskim energetskim kompanijama
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih
ANEM: Više napada na medijske radnike u Negotinu, ministar policije da podnese ostavku
Glas Zaječara pre 53 minutajoš 9 povezanih
Preliminarni rezultati izbora u Mionici, Negotinu i Sečnju: SNS listi u sva tri mesta većina glasova
Radio 021 pre 49 minutajoš 27 povezanih
13 meseci, 16 života, 0 odgovornih: Novi Sad na ulici traži pravdu
Luftika pre 18 minutajoš 6 povezanih
Tramp ocenio da su dobre šanse za sporazum Ukrajina-Rusija, šef diplomatije SAD Rubio oprezniji
Beta pre 59 minutajoš 39 povezanih