Povezane vesti
Cerar: Moja Vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
Sputnik 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio jeda njegova tehnička Vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. „Ne vidim razlog zašto ova Vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske, iako je u tehničkom mandatu
Kurir 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je danas da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
RTS 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Vesti dana »
Hrvati udaraju na Kristijana Ronalda, Bosanci na pakleno teškom zadatku! Prštaće širom Severne Amerike: Ovo je kompletan raspored šesnaestine finala Mundijala!
Sport klub pre 45 minutajoš 28 povezanih
Argentina rutinski do pobede protiv Jordana - Mesi trasirao put do nokaut faze
RTS pre 36 minutajoš 22 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 21 minutajoš 2 povezane
Za Engleze sada počinje pravi turnir! Tuhel: Uradili smo ono što je bilo potrebno
Kurir pre 3 satajoš 10 povezanih
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana