Povezane vesti
Cerar: Moja Vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
Sputnik 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio jeda njegova tehnička Vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. „Ne vidim razlog zašto ova Vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske, iako je u tehničkom mandatu
Kurir 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je danas da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
RTS 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Vesti dana »
U Srbiju stiže još jedno nevreme i zahlađenje: Evo kada počinje i kakvo će vreme biti do kraja maja
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
"Vo imja..." Reakcija Duške Vučinić nakon prolaska Srbije u finale Evrovizije je potpuni hit na mrežama
Nova pre 22 minutajoš 19 povezanih
Tramp stiže u Peking: Iran i trgovinski rat u senci ključnog sastanka sa Sijem
IndeksOnline pre 1 satjoš 19 povezanih
Danas počinje Sabor SPC, na dnevnom redu i odluka o sudbini vladike koji je podržao studente
Serbian News Media pre 7 minutajoš 13 povezanih