Povezane vesti
Cerar: Moja Vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
Sputnik 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio jeda njegova tehnička Vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. „Ne vidim razlog zašto ova Vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske, iako je u tehničkom mandatu
Kurir 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je danas da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
RTS 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Vesti dana »

Kanada se pridružila Francuskoj i Velikoj Britaniji u najavi priznanja Palestine
BBC News pre 19 minutajoš 31 povezana

Novi Sad: Studenti i građani se okupljaju ispred Skupštine grada, prisutne jake snage policije
Beta pre 29 minutajoš 20 povezanih

Studenti i zborovi građana u Novom Sadu sutra obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
N1 Info pre 44 minutajoš 19 povezanih

Dvojica muškaraca uhapšena zbog pokušaja ubistva u Lazarevcu
Serbian News Media pre 9 minutajoš 16 povezanih