Povezane vesti
Cerar: Moja Vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
Sputnik 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio jeda njegova tehnička Vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. „Ne vidim razlog zašto ova Vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske, iako je u tehničkom mandatu
Kurir 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je danas da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
RTS 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Vesti dana »
Kamenicama na sedište Euleksa u Prištini i tokom noći zbog presude vođama tzv. OVK u Hagum noći
RTS pre 15 minutajoš 10 povezanih
Guteres spreman da bude domaćin pregovora; Putin: Izbori odgovor onima koji žele da oslabe Rusiju
RTS pre 1 satjoš 2 povezane
SAD moraju biti pripravne i za bitke oko - Meseca, rekao šef Združenog generalštaba SAD
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Ed Širan zbog skandala s turnejom izgubio 100.000 pratilaca na Instagramu
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana