Povezane vesti
Cerar: Moja Vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
Sputnik 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio jeda njegova tehnička Vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. „Ne vidim razlog zašto ova Vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske, iako je u tehničkom mandatu
Kurir 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je danas da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske… »
Cerar: Moja vlada ima puna ovlašćenja za tužbu protiv Hrvatske
RTS 11.07.2018
Slovenački premijer Miro Cerar izjavio je da njegova tehnička vlada ima sva ovlašćenja da podigne tužbu protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne presude o granici. "Ne vidim razlog zašto ova vlada ne bi mogla da podnese tužbu protiv Hrvatske zbog… »
Vesti dana »
Tema jutra: Puštanje pesama Dijani Hrki nije moglo bez Vučićevog odobrenja, ako je juče bilo 45.000 ljudi, onda je u Novom Sadu bilo dva miliona
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih
Vučić poručio da će ubuduće govoriti u stilu „cveće cveta“, ali neće da se pravi lud
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Đorđević (ZLF) tražila povlačenje predloga zakona koji vodi rušenju zgrada Generalštaba u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 22 povezane