Povezane vesti
Danju gradonačelnik, noću švercer: Policija uhapsila prvog čoveka opštine Novo Selo (video)
Telegraf 11.07.2018
Političar švercovao cigarete, u "biznis" umešani i članovi njegove porodice. Gradonačelniku pogranične opštine Novo Selo, na krajnjem jugoistoku Makedonije, Bori Stojčevu policija je sinoć stavila lisice na ruke. Uhapšen je u pokušaju šverca više od… »
Zovem se Ivana, a moje devojačko prezime je jedinstveno u Srbiji: Na venčanju sam ga zadržala, tada su me svi napali. A to…
Telegraf 11.07.2018
Današnje vreme donelo je ravnopravnost, ali se i dalje veliki broj ljudi šokira kad žene odluče da zadrže prezime koje su nosile od rođenja. Moje devojačko prezime Roslavcev je posebno, jedinstveno u Srbiji. Takvo je bilo i dok je postojala Jugoslavija… »
Vesti dana »
(Poluvreme) Paklena borba za zlato: Srbija vodi grčevitu bitku sa Mađarskom u velikom finalu!
Hot sport pre 12 minutajoš 79 povezanih
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije: Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača - "Tončev gradnje"
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Ljudi padaju mrtvi zbog nezapamćene snežne oluje u Americi! Samo u Njujorku 5 žrtava, 190 miliona bez struje, strašni prizori: "Ovo je tek početak" (video)
Kurir pre 22 minutajoš 44 povezane
Advokatska komora Srbije o izjavi Vučića: Nedostojan i neprihvatljiv napad na advokaturu
Beta pre 2 satajoš 10 povezanih
Oglasio se načelnik policije Mineapolisa: Ljudima je dosta nakon ubistva Pretija
Telegraf pre 32 minutajoš 34 povezane