Povezane vesti
Danju gradonačelnik, noću švercer: Policija uhapsila prvog čoveka opštine Novo Selo (video)
Telegraf 11.07.2018
Političar švercovao cigarete, u "biznis" umešani i članovi njegove porodice. Gradonačelniku pogranične opštine Novo Selo, na krajnjem jugoistoku Makedonije, Bori Stojčevu policija je sinoć stavila lisice na ruke. Uhapšen je u pokušaju šverca više od… »
Zovem se Ivana, a moje devojačko prezime je jedinstveno u Srbiji: Na venčanju sam ga zadržala, tada su me svi napali. A to…
Telegraf 11.07.2018
Današnje vreme donelo je ravnopravnost, ali se i dalje veliki broj ljudi šokira kad žene odluče da zadrže prezime koje su nosile od rođenja. Moje devojačko prezime Roslavcev je posebno, jedinstveno u Srbiji. Takvo je bilo i dok je postojala Jugoslavija… »
Vesti dana »
Advokat Žurić o slučaju Milić: Odluka tužilaštva očekivana, dokazi pokazuju da nije bio u restoranu prilikom ubistva
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane
Akademska zajednica: Svaka država bi se ponosila Beogradskim univerzitetom
Vreme pre 39 minutajoš 25 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Iran izveo najopasniji napad, Tramp kipti od besa! Pljušte pretnje o zloslutnom odgovoru, a onda je usledio hladan tuš: "Nisi nadležan"
Blic pre 34 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom grmljavinskog nevremena u sredu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih