Povezane vesti
Danju gradonačelnik, noću švercer: Policija uhapsila prvog čoveka opštine Novo Selo (video)
Telegraf 11.07.2018
Političar švercovao cigarete, u "biznis" umešani i članovi njegove porodice. Gradonačelniku pogranične opštine Novo Selo, na krajnjem jugoistoku Makedonije, Bori Stojčevu policija je sinoć stavila lisice na ruke. Uhapšen je u pokušaju šverca više od… »
Zovem se Ivana, a moje devojačko prezime je jedinstveno u Srbiji: Na venčanju sam ga zadržala, tada su me svi napali. A to…
Telegraf 11.07.2018
Današnje vreme donelo je ravnopravnost, ali se i dalje veliki broj ljudi šokira kad žene odluče da zadrže prezime koje su nosile od rođenja. Moje devojačko prezime Roslavcev je posebno, jedinstveno u Srbiji. Takvo je bilo i dok je postojala Jugoslavija… »
Vesti dana »
Novak Đoković povraća po terenu, US Open ne pamti ovakav izraz lica supruge Jelene
Telegraf pre 56 minutajoš 15 povezanih
Vučić danas sa delgacijama učesnika sastanka povodom godišnjice nesvrstanih
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
U Skupštini danas glasanje o 59 tačaka dnevnog reda, među kojima je i predlog rebalansa budžeta
RTS pre 11 minutajoš 1 povezana
Pripeklo u Srbiji Upaljen meteo alarm: Spremite se za tropske vrućine, temperatura ide i do 37 stepeni evo kada stiže promena
Večernje novosti pre 5 satijoš 3 povezane