Povezane vesti
Ušli smo u sobu "Transice Jovanice", odakle je krenula da se obračuna s dečkom Markom: Kasapio ga je dok nije iskrvario nasmrt…
Telegraf 11.07.2018
- Mama, ja neću u miliciju, valjda neće da umre. Ja ću da se ubijem ako on umre. Ja ga mnogo volim - ispričao je majci Goran Abdulov, koji je sebe zvao Jovana. - Da sam ga videla da izlazi iz kuće s nožem te večeri, zaustavila bih ga. Da sam posumnjala… »
Snežanu su unakazili na svadbi: Izbili joj zube i polomili vilicu, a sad živi u strahu od grupe koja teroriše celu Belu Crkvu…
Telegraf 11.07.2018
Snežana Palić iz Bele Crkve preko svojih napadača vezana je za novinara Stefana Cvetkovića. Nakon brutalnog prebijanja Snežane Palić iz Bele Crkve na svadbi u tamošnjem restoranu "Park", policija je u utorak podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira J… »
Vesti dana »
Nakon tragedije u Kran-montani srbinu se gubi svaki trag Stefan radio kao obezbeđenje u klubu, na mobilini telefon se ne javlja, porodica je jako zabrinuta
Dnevnik pre 12 minutajoš 48 povezanih
EU započela punu primenu CBAM mehanizma, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 2 satajoš 30 povezanih
(VIDEO, FOTO) Zvaničnici pojasnili šta je mogući uzok tragedije u baru u švajcarskom skijalištu tokom proslave Nove godine: Oko 40 mrtvih i 115 povređeno
Danas pre 1 satjoš 87 povezanih
Rusija: U ukrajinskom napadu dronovima tokom Nove godine poginule 24 osobe
Radio 021 pre 5 satijoš 34 povezane