Povezane vesti
Ušli smo u sobu "Transice Jovanice", odakle je krenula da se obračuna s dečkom Markom: Kasapio ga je dok nije iskrvario nasmrt…
Telegraf 11.07.2018
- Mama, ja neću u miliciju, valjda neće da umre. Ja ću da se ubijem ako on umre. Ja ga mnogo volim - ispričao je majci Goran Abdulov, koji je sebe zvao Jovana. - Da sam ga videla da izlazi iz kuće s nožem te večeri, zaustavila bih ga. Da sam posumnjala… »
Snežanu su unakazili na svadbi: Izbili joj zube i polomili vilicu, a sad živi u strahu od grupe koja teroriše celu Belu Crkvu…
Telegraf 11.07.2018
Snežana Palić iz Bele Crkve preko svojih napadača vezana je za novinara Stefana Cvetkovića. Nakon brutalnog prebijanja Snežane Palić iz Bele Crkve na svadbi u tamošnjem restoranu "Park", policija je u utorak podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira J… »
Vesti dana »
AKS: Od danas trodnevni štrajk advokata; Petronijević: Odluka o obustavi rada doneta protivzakonito
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 24. februar: Oblačno i hladnije sa kišom, uveče razvedravanje
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Ministar najavio novog v. d. direktora Pete beogradske gimnazije: "Potreban čovek koji nosi pomirljivu notu"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Stojčić: Podneću ostavku ako se isti sat kao na Trgu Republike može naći povoljnije na internetu
Radio sto plus pre 39 minutajoš 21 povezana