Povezane vesti
Ušli smo u sobu "Transice Jovanice", odakle je krenula da se obračuna s dečkom Markom: Kasapio ga je dok nije iskrvario nasmrt…
Telegraf 11.07.2018
- Mama, ja neću u miliciju, valjda neće da umre. Ja ću da se ubijem ako on umre. Ja ga mnogo volim - ispričao je majci Goran Abdulov, koji je sebe zvao Jovana. - Da sam ga videla da izlazi iz kuće s nožem te večeri, zaustavila bih ga. Da sam posumnjala… »
Snežanu su unakazili na svadbi: Izbili joj zube i polomili vilicu, a sad živi u strahu od grupe koja teroriše celu Belu Crkvu…
Telegraf 11.07.2018
Snežana Palić iz Bele Crkve preko svojih napadača vezana je za novinara Stefana Cvetkovića. Nakon brutalnog prebijanja Snežane Palić iz Bele Crkve na svadbi u tamošnjem restoranu "Park", policija je u utorak podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira J… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih

Građani i drugi dan blokiraju zgradu pravosudnih organa u Novom Sadu: Traže oslobađanje privedenih
N1 Info pre 20 minutajoš 2 povezane

Na današnji dan: Otkrivena Aljaska, rođen Skerlić, kraj Praškog proleća, umro Džeri Luis
Radio 021 pre 21 minutajoš 3 povezane

Zvezda na skeneru Kurira Milojević pogrešio u taktici, a Elšnik potpuno zakazao: Crveno-beli mogu da se vade posle poraza, ali...
Kurir pre 7 satijoš 10 povezanih