Povezane vesti
Ušli smo u sobu "Transice Jovanice", odakle je krenula da se obračuna s dečkom Markom: Kasapio ga je dok nije iskrvario nasmrt…
Telegraf 11.07.2018
- Mama, ja neću u miliciju, valjda neće da umre. Ja ću da se ubijem ako on umre. Ja ga mnogo volim - ispričao je majci Goran Abdulov, koji je sebe zvao Jovana. - Da sam ga videla da izlazi iz kuće s nožem te večeri, zaustavila bih ga. Da sam posumnjala… »
Snežanu su unakazili na svadbi: Izbili joj zube i polomili vilicu, a sad živi u strahu od grupe koja teroriše celu Belu Crkvu…
Telegraf 11.07.2018
Snežana Palić iz Bele Crkve preko svojih napadača vezana je za novinara Stefana Cvetkovića. Nakon brutalnog prebijanja Snežane Palić iz Bele Crkve na svadbi u tamošnjem restoranu "Park", policija je u utorak podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira J… »
Vesti dana »

Kurir saznaje! Razbijene dve kriminalne grupe koje su preko fantomske firme prale pare, organizator klana u bekstvu, sledi poternica!
Kurir pre 6 minutajoš 50 povezanih

Vremenska prognoza za 18. jun: Sunčano i toplo, mestimično oblačno na jugu Srbije
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Vučević: Nećemo praviti skup za Vidovdan, možda se priključimo studentima u Pionirskom parku
Danas pre 26 minutajoš 13 povezanih

Partizan čeka izvlačenje kuglica u dva takmičenja, Uefa skratila liste mogućih rivala
RTS pre 31 minutajoš 34 povezane