Šta je NATO poručio Srbiji?

Šta je NATO poručio Srbiji?

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Šta je NATO poručio Srbiji?
BRISEL - Lideri NATO u zajedničkom saopštenju sa samita u Briselu poručili su da su jačanje veza NATO i Srbije korisne za Alijansu i Srbiju, kao i za čitav region.
Lideri Alijanse pozdravili su u kontinuirani napredak u izgradnji partnerstva NATO i Srbije i podržali dalji politički dijalog i praktičnu saradnju u tom cilju. "Ponovo naglašavamo potrebu za kontinuiranim napretkom u dijalogu... »

NATO: Jačanje veza sa Srbijom od koristi za obe strane

Vesti online četvrtak, 12. jul 2018.
Jačanje veza NATO i Srbije korisno je za Alijansu i Srbiju, kao i za čitav region, poručili su lideri NATO u zajedničkom saopštenju sa samita u Briselu.
Lideri Alijanse pozdravlili su kontinuirani napredak u izgradnji partnerstva NATO i Srbije i podržali dalji politički dijalog i praktičnu saradnju u tom cilju. "Ponovo naglašavamo potrebu za kontinuiranim napretkom u dijalogu... »

NATO: Jačanje veza sa Srbijom koristi objema stranama i regiji

Al Jazeera četvrtak, 12. jul 2018.
Naglašena je potrebu za kontinuiranim napretkom u dijalogu Srbije i Kosova, koji bi trebao dovesti do sveobuhvatne normalizacije odnosa, uključujući formu pravno obavezujućeg sporazuma.
Jačanje veza NATO i Srbije korisno je za Alijansu i Srbiju, kao i za čitav region, poručili su lideri NATO-a u zajedničkom saopštenju sa samita u Briselu. Lideri Alijanse pozdravlili su kontinuirani napredak u izgradnji... »

NATO: Jačanje veza sa Srbijom od koristi za obe strane i region

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Jačanje veza NATO i Srbije korisno je za Alijansu i Srbiju, kao i za čitav region, poručili su danas lideri NATO u zajedničkom saopštenju sa samita u Briselu. Lideri Alijanse pozdravlili su kontinuirani napredak u izgradnji partnerstva NATO i Srbije i podržali dalji politički dijalog i praktičnu... »

NATO: Region Zapadnog Balkana od strateškog značaja

Danas četvrtak, 12. jul 2018.
Jačanje veza NATO-a i Srbije korisno je za Alijansu i Srbiju, kao i za čitav region, poručili su lideri NATO u zajedničkom saopštenju sa samita u Briselu.
Lideri Alijanse pozdravlili su kontinuirani napredak u izgradnji partnerstva NATO i Srbije i podržali dalji politički dijalog i praktičnu saradnju u tom cilju. „Ponovo naglašavamo potrebu za kontinuiranim napretkom u dijalogu... »
©2019 Netmark d.o.o.