Sutra uglavnom sunčano

Sutra uglavnom sunčano

Novi magazin četvrtak, 12. jul 2018.
Vreme u Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, iako je u nekim delovima zemlje moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Najniže temperature će biti od 12 do 20 a najviše dnevne od 27 do 30 stepeni. I u Beogradu će biti pretežno sunčano, ali je uveče moguć kratkotrajni pljusak. Temperatura će se kretati između ;19 i 28 stepeni. Narednih dana će... »

Pravi letnji dan - do 32C i pljusak

Mondo četvrtak, 12. jul 2018.
U Srbiji će danas ujutru i tokom prepodneva iznad većeg dela zemlje biti pretežno sunčano, samo na severu promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Po podne će na severu biti pretežno sunčano, u ostalim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab i... »

Čudno jutro u Srbiji, kao da nije svanulo: Danas sunčano i do 32, kiša kvari letnji dan

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - U Srbiji će danas ujutru i tokom prepodneva iznad većeg dela zemlje biti pretežno sunčano, samo na severu promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Po podne će na severu biti pretežno sunčano, u ostalim predelima uz lokalni razvoj... »

Danas pretežno sunčano, do 32 stepena Celzijusa

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
U Srbiji će danas ujutru i tokom prepodneva iznad većeg dela zemlje biti pretežno sunčano, samo na severu promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Popodne će na severu biti pretežno sunčano, u ostalim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti... »

Napokon sunčano, do 32 stepena

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Napokon sunčano, do 32 stepena
U Srbiji će sutra ujutru i pre podne iznad većeg dela zemlje biti pretežno sunčano.
Samo na promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, samo ujutru na jugu slab,... »
©2019 Netmark d.o.o.