SAD: Firmama koje ulažu u "Severni tok 2" prete sankcije

SAD: Firmama koje ulažu u "Severni tok 2" prete sankcije

Vesti online četvrtak, 12. jul 2018.
Američki Stejt department upozorio je da zapadne firme, koje ulažu u ruski gasovod „Severni tok 2“, rizikuju da se nađu pod sankcijama, prenose mediji.
Kako se navodio, razlog tome je što, kako ocenjuje Vašington, Moskva koristi taj projekt da podeli Evropu. - Mi smo jasno stavili do znanja da su firme koje rade na projektu ruskog gasovoda angažovane u biznisu koji nosi rizik od... »

Vašington gazi zbog ruskog gasa: Otvoreno prete zapadnim firmama koje grade Severni tok 2

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Vašington je ponovo upozorio zapadne firme koje ulažu u ruski gasovod Severni tok 2 ka Nemačkoj, da rizikuju uvođenje sankcija, tvrdeći da Moskva koristi ovaj projekt da podeli Evropu.
"Mi smo jasno stavili do znanja da su firme koje rade na projektu ruskog gasovoda angažovane u biznisu koji nosi rizik od sankcija", rekao je portparol Stejt departmenta. "Mi verujemo da će gasovod ugroziti ukupnu energetsku... »

Vašington upozorava zapadne firme da ne ulažu u ruski gasovod

Politika četvrtak, 12. jul 2018.
BRISEL - Vašington je ponovo upozorio zapadne firme koje ulažu u ruski gasovod Severni tok 2 ka Nemačkoj, da rizikuju uvođenje sankcija, tvrdeći da Moskva koristi ovaj projekt da podeli Evropu. „Mi smo jasno stavili do znanja da su firme koje rade na projektu ruskog gasovoda angažovane u biznisu... »

Vašington preti sankcijama evropskim firmama koje ulažu u ruski gasovod

Nova ekonomija četvrtak, 12. jul 2018.
Vašington je ponovo upozorio zapadne firme koje ulažu u ruski gasovod Severni tok 2 ka Nemačkoj, da rizikuju uvođenje sankcija. Tvrde da Moskva koristi ovaj projekt da podeli Evropu. "Mi smo jasno stavili do znanja da su firme koje rade na projektu ruskog gasovoda angažovane u biznisu koji nosi... »

SAD bez presedana: Ako budete sarađivali s Rusima...

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: SAD bez presedana: Ako budete sarađivali s Rusima...
Vašington je ponovo upozorio zapadne firme koje ulažu u ruski gasovod Severni tok 2 ka Nemačkoj, da rizikuju uvođenje sankcija.
Tvrde da Moskva koristi ovaj projekt da podeli Evropu. "Mi smo jasno stavili do znanja da su firme koje rade na projektu ruskog gasovoda angažovane u biznisu koji nosi rizik od sankcija", rekao je portparol Stejt departmenta za... »

Vašington upozorava zapadne firme u ruskom projektu gasovoda

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Vašington je ponovo upozorio zapadne firme koje ulažu u ruski gasovod Severni tok 2 ka Nemačkoj, da rizikuju uvođenje sankcija, tvrdeći da Moskva koristi ovaj projekt da podeli Evropu. - Mi smo jasno stavili do znanja da su firme koje rade na projektu ruskog gasovoda angažovane u biznisu koji nosi... »
©2019 Netmark d.o.o.