Svečano otvoren Exit

Svečano otvoren Exit

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Egzit (Exit) festival, 18. po redu, počeo je u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Festival je startovao "uz pravi spektakl" i nastup baletana Sergeja Polunjina.
Polunjin je nastupio na glavnoj bini uz pratnju atraktivnog Almazian simfoni (Symphony) gudačkog orkestra sastavljenog od 25 devojaka, koji predvodi jermenski virtuoz na violini Kačatu Almazian (Khachatur), a izvode klasiku u... »

Počeo "Exit"

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Počeo "Exit"
NOVI SAD - Na Petrovaradinskoj tvrđavi večeras je počeo 18. po redu muzički festival Egzit. Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan ceo grad sastavljen od 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta koji će od četvrtka do nedelje pohoditi zvanično najbolji evropski veliki festival.
Vatrometom i baletskim spektaklom u Novom Sadu otvoren je "Exit", čemu su, kao zagrevanje, prethodili nastupi grupe "Frajle" i rok kantautorke LP. U okviru ceremonije otvaranja nastupio je jedna od najvećih baletskih zvezda našeg... »

Vatreno od starta: „Migos“, Fiver Rej, El-Pi, Sevdaliza, Riči Hotin, Ameli Lens...

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Vatreno od starta: „Migos“, Fiver Rej, El-Pi, Sevdaliza, Riči Hotin, Ameli Lens...
Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu večeras počinje „Egzit“, zvanično najbolji evropski festival. Spektakularno otvaranje najavljeno je za 22.40 kada će nastupiti jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba – Sergej Polunjin uz orkestar „Almazijan simfoni“ i vatromet na kraju ceremonije. Do nedelje će na više od 40 bina nastupati više od hiljadu izvođača.
Sve je spremno za početak 18. „Egzita“ čije će kapije na Petrovaradinskoj tvrđavi biti otvorene večeras od 19 časova za program sve do ponedeljka ujutro. Uzbudljivo je bilo i sinoć u kampu gde je na velikom ekranu prenošena... »

Evo ko je zapravo LP i zbog čega ceo svet priča o njenom večerašnjem nastupu na Exitu

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Sve je spremno za 18. rođendan Exit festivala čija će proslava početi za nekoliko sati. Dok fanovi nestrpljivo čekaju da se kapije Petrovaradinske tvrđave otvore kako bi započela žurka koja će trajati do ponedeljka ujutru, u Novi Sad polako pristižu i zvezde prve večeri - Laura Pergolizi poznatija... »

EXIT: jako od starta: Večeras su Migos, Fever Ray, lp, Sevdaliza, Richie Hawtin, Amelie Lens

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Sunce je konačno donelo prave letnje temperature i Novi Sad uz lepo vreme tokom celog vikenda dočekaće dosad rekordan broj od 55.000 turista! Svi oni uz domaću publiku dolaze da posete aktuelnog festivalskog šampiona Evrope - EXIT, a sve je spremno za početak 18. festivalskog izdanja čije će kapije... »

Besprekoran imidž „Egzita“ dovodi najveće zvezde

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Besprekoran imidž „Egzita“ dovodi najveće zvezde
Na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom četiri dana nastupiće više od 1.000 izvođača na više od 40 bina i zona. Stigli su posetioci iz više od 70 zemalja sveta, i sa 55.000 ulaznica festival je i ove godine oborio rekord. U intervjuu za RTS, osnivač i direktor „Egzita“ Dušan Kovačević otkriva buduću misiju festivala, govori o tome šta je festival danas i šta donosi Srbiji.
Veliki svetski festivali, još od vremena hipi pokreta, pa i „Egzit“, nastali su iz društvenih pobuda, a prošle godine njegova tema bio je hipi pokret, ove je – sloboda. „Protiv robovanja bilo kakvom tipu stereotipa, šovinizma i... »

Najveće zvezde i ove godine na "Exitu"

Vesti online četvrtak, 12. jul 2018.
Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan ceo grad sastavljen od 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta koji će od danas do nedelje pohoditi 18. po redu "Exit", zvanično najbolji evropski veliki festival.
Čak i dan ranije, atmosfera se već može prepoznati po punim kafićima i prodavnicama u kojima se govore brojni svetski jezici, a žurka u "Exit" kampu na Štrandu već je počela. I ovogodišnji "Exit" će biti otvoren uz spektakl na... »

Počinje “Egzit”: Otvaranje uz Polunjina i vatromet

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u četvrtak, počinje zvanično najbolji evropski muzički festival "Egzit"
NA Petrovaradinskoj tvrđavi u četvrtak veče počinje festival "Egzit 2018", sa epitetom najboljeg u Evropi, na kojem će do nedelje 15. jula, na više od 40 bina i zona, nastupiti svetske zvezde kao što su Grejs Džons, "Migosi",... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.