Puno posla za Hitnu pomoć tokom noći

Kurir na licu mesta teška nesreća na Bežaniji, samo ga čudo spaslo na petrovdan: Zakucao se u banderu pred Crkvom Svetog Đorđa (foto)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
1 / 6 Foto: Kurir BEOGRAD - Muškarac od oko 37 godina povređen je jutros u 9.15 sati u Vojvođanskoj ulici kod broja 72 kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i velikom brzinom udario u banderu! Teška saobraćajna nesreća dogodila se ispred Crkve Svetog Georgija u Bežaniji, a zasad je... »

Puno posla za Hitnu pomoć tokom noći

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Puno posla za Hitnu pomoć tokom noći
U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 11 osoba, a od kojih je muškarac od 24 godine zadobio teške povrede, rekao je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.
U 19.25 dogodila se saobraćajna nezgoda na Avalskom putu u kojoj su dvojica motociklista povređeni, od 28 i 24 godine, a obojica su prevezeni na VMA, rekao je Lutovac. Muškarac od 24 godine zadobio je prelom butne kosti, karlice... »

Hitna pomoć: Motorciklisti teže povređeni na Avalskom putu

Novi magazin četvrtak, 12. jul 2018.
Dvojica motorciklista teže je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Avalskom putu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Kako je kazao saradnik te službe za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac, nesreća se desila oko 19.30 časova, a mladić star 24 godine zadobio je prelom butne kosti, karlice i desne potkolenicem, dok je drugi mladić (28) zadobio... »

Pet saobraćajnih nezgoda, teško povređen motociklista

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Pet saobraćajnih nezgoda, teško povređen motociklista
BEOGRAD - U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 11 osoba, a od kojih je muškarac od 24 godine zadobio teške povrede, rekao je jutros Tanjugu Mirko Lutovac u Hitnoj pomoći.
U 19.25. sati dogodila se saobraćajna nezgoda na Avalskom putu u kojoj su dvojica motociklista povređeni, od 28 i 24 godine, a obojica su prevezeni na VMA, rekao je Lutovac. Muškarac od 24 godine zadobio je prelom butne kosti,... »

Teže povrede: Motociklisti nastradali pod Avalom

Mondo četvrtak, 12. jul 2018.
Dvojica motociklista teže su povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Avalskom putu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Foto: Mondo/Goran Sivački Nesreća se desila oko 19:30 časova, i u njoj je mladić star 24 godine zadobio prelom butne kosti, karlice i desne potkolenicem, dok je drugi mladić (28) zadobio teške povrede i obojica su voženi na Vojno... »

Noć u BG: Brojne nezgode

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Noć u BG: Brojne nezgode
Dvojica motorciklista teže su povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Avalskom putu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Kako je kazao saradnik te službe za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac, nesreća se desila oko 19.30 časova, a mladić star 24 godine zadobio je prelom butne kosti, karlice i desne potkolenicem, dok je drugi mladić (28) zadobio... »
©2019 Netmark d.o.o.