Povezane vesti

Brnabić sa Merkel razgovarala o hapšenju Srba na KiM

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovala je u Londonu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o poslednjem incidenti na Kosovu
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovala je u Londonu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o poslednjem incidenti na Kosovu. Predsednica vlade skrenula je pažnu Angeli Merkel na akcije poput ove poslednje, u kojoj su bez ikakvog... »

Brnabić upozorila Merkelovu da bi napadi na Srbe mogli biti sve učestaliji

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Brnabić upozorila Merkelovu da bi napadi na Srbe mogli biti sve učestaliji
BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovala je u Londonu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o poslednjem incidentu na Kosovu, piše Blic pozivajući se na neimenovani izvor.
Predsednica Vlade skrenula je pažnju Angeli Merkel na akcije poput ove poslednje, u kojoj su bez ikakvog razloga uhapšena, pa puštena petorica Srba. Naglasila je da je takvih incidenata sve više i da vlast u Beogradu strahuje da... »

Blic: Brnabić sa Merkel razgovarala o hapšenju Srba na KiM

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Blic: Brnabić sa Merkel razgovarala o hapšenju Srba na KiM
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić razgovala je u Londonu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o poslednjem incidentu na Kosovu, piše Blic pozivajući se na izivor.
Predsednica vlade skrenula je pažnu Angeli Merkel na akcije poput ove poslednje, u kojoj su bez ikakvog razloga uhapšena pa puštena petorica Srba. Naglasila je da je takvih incidenata sve više i da vlast u Beogradu strahuje da će... »
©2019 Netmark d.o.o.