Povezane vesti

Sima Strahota nagodbom dobio 12 godina robije za ubistvo kod "Moje kafanice"

Radio 021 četvrtak, 12. jul 2018.
Novosađanin Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, osuđen je nakon nagodbe u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, a što je potvrđeno u Višem sudu, na 12 godina zatvora zbog događaja kod lokala "Moja kafanica" u kojem su stradala dva mladića.
Kako prenosi "Dnevnik", više od godinu i po dana se čekalo na pravosnažost optuženice, a taj slučaj je u početku krivičnom prijavom ocenjen kao teška ubistva, za šta je zaprećeno do 40 godina zatvora. On se teretio da je ispred... »

Sima Strahota se nagodio s Tužilaštvom i dobio 12 godina zatvora

Dnevnik četvrtak, 12. jul 2018.
Novosađanin Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, osuđen je nakon nagodbe u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, a što je potvrđeno u Višem sudu, na 12 godina zatvora zbog tragičnog događaja u „Mojoj kafanici”, prekoputa Spensa, decembra 2016. godine, kada su dvojica smrtno stradala, saznaje „Dnevnik” nezvanično.
Više od godinu i po čekalo se na pravosnažnost optužnice, a taj slučaj je u početku krivičnom prijavom ocenjen kao teška ubistva u sukobu, za šta je zaprećeno do četiri decenije robije. Na kraju je to prekvalifikovano na obično... »
©2019 Netmark d.o.o.