Povezane vesti

Sima Strahota nagodbom dobio 12 godina robije za ubistvo kod "Moje kafanice"

Radio 021 pre 3 dana
Novosađanin Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, osuđen je nakon nagodbe u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, a što je potvrđeno u Višem sudu, na 12 godina zatvora zbog događaja kod lokala "Moja kafanica" u kojem su stradala dva mladića.
Kako prenosi "Dnevnik", više od godinu i po dana se čekalo na pravosnažost optuženice, a taj slučaj je u početku krivičnom prijavom ocenjen kao teška ubistva, za šta je zaprećeno do 40 godina zatvora. On se teretio da je ispred... »

Sima Strahota se nagodio s Tužilaštvom i dobio 12 godina zatvora

Dnevnik pre 3 dana
Novosađanin Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, osuđen je nakon nagodbe u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, a što je potvrđeno u Višem sudu, na 12 godina zatvora zbog tragičnog događaja u „Mojoj kafanici”, prekoputa Spensa, decembra 2016. godine, kada su dvojica smrtno stradala, saznaje „Dnevnik” nezvanično.
Više od godinu i po čekalo se na pravosnažnost optužnice, a taj slučaj je u početku krivičnom prijavom ocenjen kao teška ubistva u sukobu, za šta je zaprećeno do četiri decenije robije. Na kraju je to prekvalifikovano na obično... »
©2018 Netmark d.o.o.