Netanijahu: Nama Asad nije problem

Netanijahu: Asad može da ostane, ali mora da poštuje sporazume

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Premijer Izraela Benjamin Netanijahu izjavio je danas da se Izrael ne protivi da predsednik Sirije Bašar al Asad ponovo uspostavi kontrolu nad svojom zemljom, stabilizuje moć svog režima ali će Izrael braniti svoje granice protiv sirijske vojske, ako je neophodno, kao što je to činio u prošlosti.
"Nismo imali problema s Asadovim režimom 40 godina, ni jedan jedni metak nije ispaljen na Golanskoj visoravni", rekao je Netanijahu pre povratka u Izrael iz Moskve gde se u sredu sastao s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.... »

Netanijahu: Nama Asad nije problem

Mondo četvrtak, 12. jul 2018.
Premijer Izraela Benjamin Netanijahu izjavio je danas da se Izrael ne protivi da predsednik Sirije Bašar Asad ponovo uspostavi kontrolu nad svojom zemljom, ali da će Izrael braniti svoje granice protiv sirijske vojske, ako je neophod
Foto: Menahem Kahana/Pool via AP "Nismo imali problema s Asadovim režimom 40 godina, ni jedan jedni metak nije ispaljen na Golanskoj visoravni", rekao je Netanijahu pre povratka u Izrael iz Moskve gde se u sredu sastao s... »

Netanjahu: Asad nije problem za Izrael

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da se Izrael ne protivi da predsednik Sirije Bašar Asad ponovo uspostavi kontrolu nad svojom zemljom, stabiliše moć svog režima, ali će Izrael braniti svoje granice protiv sirijske vojske, ako je neophodno, kao što je to činio u prošlosti.
"Nismo imali problema s Asadovim režimom 40 godina, ni jedan jedni metak nije ispaljen na Golanskoj visoravni", rekao je Netanjahu pre povratka u Izrael iz Moskve, gde se u sredu sastao s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom,... »

Netanjahu: Asad nije problem za Izrael, ali mora poštovati sporazume

Novi magazin četvrtak, 12. jul 2018.
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da se Izrael ne protivi da predsednik Sirije Bašar Asad ponovo uspostavi kontrolu nad svojom zemljom, stabiliše moć svog režima ali će Izrael braniti svoje granice protiv sirijske vojske, ako je neophodno, kao što je to činio u prošlosti.
"Nismo imali problema s Asadovim režimom 40 godina, ni jedan jedni metak nije ispaljen na Golanskoj visoravni", rekao je Netanjahu pre povratka u Izrael iz Moskve gde se u sredu sastao s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom,... »

Osveta zbog drona – izraelske snage gađale sirijske položaje

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Osveta zbog drona – izraelske snage gađale sirijske položaje
Izraelska vojska gađala je položaje sirijskih snaga rano jutros nedaleko od granice na Golanskoj visoravni nakon što je juče bespilotna letelica ušla u vazdušni prostor Izraela, saopštila je izraelska vojska.
Prilikom napada pogođena su tri sirijska vojna položaja "kao odgovor na infiltraciju sirijskog UAV", odnosno bespilotne letelice, prenela je agencija AP. Nekoliko sati ranije, Izrael je ispalio raketu "patriot" i oborio... »

Osveta zbog drona: Izraelske snage gađale sirijske položaje

Vesti online četvrtak, 12. jul 2018.
Izraelska vojska gađala je položaje sirijskih snaga rano jutros nedaleko od granice na Golanskoj visoravni nakon što je juče bespilotna letelica iz Sirije ušla u vazdušni prostor Izraela, saopštila je izraelska vojska.
Prilikom napada pogođena su tri sirijska vojna položaja "kao odgovor na infiltraciju sirijskog UAV", odnosno bespilotne letelice, prenela je agencija AP. Nekoliko sati ranije, Izrael je ispalio raketu "Patriot" i oborio... »

Izraelske snage napale sirijske kod Golanske visoravni

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Prilikom napada pogođena su tri sirijska vojna položaja "kao odgovor na infiltraciju sirijskog UAV", odnosno bespilotne letelice
Izraelska vojska gađala je položaje sirijskih snaga rano jutros nedaleko od granice na Golanskoj visoravni nakon što je bespilotna letelica ušla u vazdušni prostor Izraela juče, saopštila je izraelska vojska. Prilikom napada... »

Izraelske snage gađale sirijske položaje na Golanskoj visoravni

Politika četvrtak, 12. jul 2018.
JERUSALIM - Izraelska vojska gađala je položaje sirijskih snaga rano jutros nedaleko od granice na Golanskoj visoravni nakon što je bespilotna letelica ušla u vazdušni prostor Izraela juče, saopštila je izraelska vojska. Prilikom napada pogođena su tri sirijska vojna položaja „kao odgovor na... »

Osveta zbog drona: Izraelska vojska granatirala sirijske položaje u blizini Golana (video)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
JERUSALIM Izraelska vojska gađala je položaje sirijskih snaga rano jutros nedaleko od granice na Golanskoj visoravni jer je juče bespilotna letelica ušla u vazdušni prostor Izraela, saopštila je izraelska vojska.
Prilikom napada pogođena su tri sirijska vojna položaja "kao odgovor na infiltraciju sirijskog UAV", odnosno bespilotne letelice. WATCH: Israel strikes three Syrian army positions in response to drone infiltration... »
©2019 Netmark d.o.o.