Povezane vesti

Slobina mama draginja: Kiju nisam odvajala od svog deteta! Čekala sam da mi dođe sa unučetom (video)

Press četvrtak, 12. jul 2018.
Kija Kristina Kockar, pobednica rijaliti šoua Zadruga, koju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani, otkrila je da su je svekrvine Draginje reči najviše pogodile, a na Jutjubu se pojavio snimak Slobine majke Draginje koja je imala šta da kaže o svojoj snajki.
Međutim, Kija je čula da je Slobina mama govorila drugačije. "Slobin brat od ujaka je rekao da sam ja "obična stjuardesa": njegov otac je rekao kako sam ja izbačena iz avio-kompanije jar sam varala Slobodana sa pilotom. To je... »

KIJA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Sloba ŠOKIRAO SVE gostovanjem kod Rade Radenović!

Svet četvrtak, 12. jul 2018.
Slobodan Radanović prethodne noći, 11. juna, gostovao je u emisiji Rade Radenović. U jednom trenutku voditeljka Rada Radenović pitala je Slobu: – Tvoja najveća ljubav… Ko je bio? – Kristina – odgovorio je nakon nekoliko sekundi. – Sa njom sam proveo pet godina, ušao u brak iz ljubavi… – dodao je. –... »

Sloba ne voli samo žene, sad prati mundijal: Otkrio da će navijati za kockaste svim srcem, a onda opleo po srpskim fudbalerima

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Sloba Radanović ne voli samo žene, već je njegova najveća ljubav fudbal, a kako je otkrio u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji navijaće za Hrvatsku. Prvo sam 10 godina trenirao fudbal, pa posle sam išao na borilačke veštine, boks, aikido, karate. Mnogo mi je bilo teško što nisam mogao da gledam... »

Posle ovih reči cela Srbija će ostati u čudu: Sloba konačno priznao da li više voli ženu ili ljubavnicu (video)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Sloba Radanović, koji je prevario suprugu Kiju Kockar u rijalitiju sa Lunom Đogani, otkrio na je više voleo ženu nego ljubavnicu. - Sa njom sam proveo pet godina, ona je najveća ljubav koju sam imao. Pet godina sam živeo sa njom. Luna je drugo mesto, može se reći. Sa Kristinom je bilo mnogo... »

Sloba konačno priznao: Kija je moja najveća ljubav, Luna je drugo mesto

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Sloba Radanović gostovao je kod Rade Radenović u emisiji "Rada sam". Ona je proverila koliko je Sloba voleo Lunu, ali i da li je Kija ljubav njegovog života. - Sa njom sam proveo pet godina, ona je najveća ljubav koju sam imao. Pet godina sam živeo sa njom. Luna je drugo mesto, može se reći. Sa... »
©2019 Netmark d.o.o.