Jeremić o Kosovu: Jedan potpis menja sve

Jeremić o Kosovu: Jedan potpis menja sve

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da u kontekstu dijaloga o Kosovu "jedan potpis menja sve", jer Priština više ne bi morala da pregovara ni o čemu nakon što bi potpisom Srbije na takozvani sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa stekla pravo na stolicu u UN, i da je to... »

Jeremić o Kosovu: Jedan potpis menja sve

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da u kontekstu dijaloga o Kosovu "jedan potpis menja sve", jer Priština više ne bi morala da pregovara ni o čemu nakon što bi potpisom Srbije na takozvani sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa stekla pravo na stolicu u UN, i da je to poslednja stvar koju još nisu dobili.
"Zato ponavljam – taj jedan potpis bi promenio sve, i zato moramo učiniti sve da sprečimo da do njega dođe", rekao je Jeremić u intervjuu nedeljniku NIN, saopštila je Narodna stranka. Jeremić je, govoreći o premijerki Srbije Ani... »

Jeremić o Kosovu: Jedan potpis menja sve

Novi magazin četvrtak, 12. jul 2018.
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da u kontekstu dijaloga o Kosovu "jedan potpis menja sve", jer Priština više ne bi morala da pregovara ni o čemu nakon što bi potpisom Srbije na takozvani sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa stekla pravo na stolicu u UN, i da je to poslednja stvar koju još nisu dobili.
"Zato ponavljam – taj jedan potpis bi promenio sve, i zato moramo učiniti sve da sprečimo da do njega dođe", rekao je Jeremić u intervjuu nedeljniku NIN. Jeremić, koji je i bivši ministar spoljnih poslova Srbije, naveo je da je... »

Jeremić o Kosovu: Jedan potpis menja sve

Beta četvrtak, 12. jul 2018.
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da u kontekstu dijaloga o Kosovu "jedan potpis menja sve", jer Priština više ne bi morala da pregovara ni o čemu nakon što bi potpisom Srbije na takozvani sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa stekla pravo na stolicu u UN, i da je to poslednja... »
©2019 Netmark d.o.o.