Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u SAD

Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u SAD

Politika pre 6 dana
SEUL - Sindikat radnika Hjundaija upozorio je danas da bi oštro povećanje carina na automobile, koje razmatra Vašington, moglo da košta Amerikance na desetine hiljada radnih mesta, i izrazio zabrinutost za globalnu auto industriju zbog rasplamsavanja trgovinskih sukoba između SAD i drugih zemalja.... »

Hjundai: Povećanje carina na automobile će ugroziti desetine hiljada radnih mesta

Nova ekonomija pre 6 dana
Sindikat radnika "Hjundaija" upozorio je danas da bi oštro povećanje carina na automobile, koje razmatra Vašington, moglo da košta Amerikance na desetine hiljada radnih mesta, i izrazio zabrinutost za globalnu autoindustriju zbog rasplamsavanja trgovinskih sukoba između SAD i drugih zemalja.... »

Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u Americi

RTV pre 6 dana
RTV: Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u Americi
SEUL - Sindikat radnika Hjundaija upozorio je danas da bi oštro povećanje carina na automobile, koje razmatra Vašington, moglo da košta Amerikance na desetine hiljada radnih mesta, i izrazio zabrinutost za globalnu auto industriju zbog rasplamsavanja trgovinskih sukoba između SAD i drugih zemalja.
Sindikalci u najvećoj južnokorejskoj auto kompaniji navode u saopštenju da će, ukoliko američki predsednik Donald Tramp uvede carine od 25 odsto na automobile, to pogoditi prodaju Hjundaija u SAD i ugroziti oko 20.000 radnih... »
©2018 Netmark d.o.o.