Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u SAD

Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u SAD

Politika četvrtak, 12. jul 2018.
SEUL - Sindikat radnika Hjundaija upozorio je danas da bi oštro povećanje carina na automobile, koje razmatra Vašington, moglo da košta Amerikance na desetine hiljada radnih mesta, i izrazio zabrinutost za globalnu auto industriju zbog rasplamsavanja trgovinskih sukoba između SAD i drugih zemalja.... »

Hjundai: Povećanje carina na automobile će ugroziti desetine hiljada radnih mesta

Nova ekonomija četvrtak, 12. jul 2018.
Sindikat radnika "Hjundaija" upozorio je danas da bi oštro povećanje carina na automobile, koje razmatra Vašington, moglo da košta Amerikance na desetine hiljada radnih mesta, i izrazio zabrinutost za globalnu autoindustriju zbog rasplamsavanja trgovinskih sukoba između SAD i drugih zemalja.... »

Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u Americi

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Hjundai: Tarife na automobile gase radna mesta u Americi
SEUL - Sindikat radnika Hjundaija upozorio je danas da bi oštro povećanje carina na automobile, koje razmatra Vašington, moglo da košta Amerikance na desetine hiljada radnih mesta, i izrazio zabrinutost za globalnu auto industriju zbog rasplamsavanja trgovinskih sukoba između SAD i drugih zemalja.
Sindikalci u najvećoj južnokorejskoj auto kompaniji navode u saopštenju da će, ukoliko američki predsednik Donald Tramp uvede carine od 25 odsto na automobile, to pogoditi prodaju Hjundaija u SAD i ugroziti oko 20.000 radnih... »
©2019 Netmark d.o.o.