Povezane vesti

"Srbija ima mnogo bolje rezultate u odnosu na zemlje regiona"

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
Beograd -- Ministar za rad Zoran Đorđević razgovarao je sa predstavnicima Svetske banke o promovisanju i aktivnostima u oblasti rodne ravnopravnosti.
Tom prilikom ministar Đorđević istakao je da su svi zakoni u Srbiji antidiskriminatorni i da Srbija ima mnogo bolje rezultate u toj oblasti nego druge zemlje u regionu. „Srbija sarađuje sa Švedskom i drugim skandinavskim... »

Đorđević: Svi zakoni u Srbiji antidiskriminatorni

Danas četvrtak, 12. jul 2018.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa predstavnicima Svetske banke o promovisanju i aktivnostima u oblasti rodne ravnopravnosti i ocenio da su svi zakoni u Srbiji antidiskriminatorni.
Đorđević je istakao da Srbija ima mnogo bolje rezultate u toj oblasti nego druge zemlje u regionu, saopštilo je Ministarstvo rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja. Prema njegovim rečima, Srbija sarađuje sa Švedskom i... »

Đorđević sa predstavnicima Svetske banke o rodnoj ravnopravnosti

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Đorđević sa predstavnicima Svetske banke o rodnoj ravnopravnosti
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa predstavnicima Svetske banke o promovisanju i aktivnostima u oblasti rodne ravnopravnosti na nacionalnom i regionalnom nivou.
Tom prilikom ministar Đorđević istakao je da su svi zakoni u Srbiji antidiskriminatorni i da Srbija ima mnogo bol?e rezultate u toj oblasti nego druge zemlje u regionu. "Srbija sarađuje sa Švedskom i drugim skandinavskim zemljama... »

Đorđević: Svi zakoni u Srbiji antidiskriminatorni

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je u razgovoru sa predstavnicima Svetske banke istakao da su svi zakoni u Srbiji antidiskriminatorni i da Srbija ima mnogo bolje rezultate u toj oblasti nego druge zemlje u regionu.
"Srbija sarađuje sa Švedskom i drugim skandinavskim zemljama u želji da dostigne svetske standarde u svim oblastima, da napredujemo po svakom pitanju, a pogotovo kada je reč o ravnopravnosti polova. Trenutno radimo na izradi... »

Đorđević: Više sigurnih kuća kao utočište onima kojima je potrebno

Danas četvrtak, 12. jul 2018.
Ministar Đorđević posetio sigurnu kuću u Pančevu Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je sigurnu kuću u Pančevu i istakao da Srbija nastoji da otvori više sigurnih kuća i da na taj način obezbedi utočište onim ženama kojima je to neophodno.
Kako se navodi u saopštenju, ministar je naglasio da bi se nakon otvaranja više sigurnih kuća uspostavila njihova međusobna saradnja i koordinacija koja bi sigurno unapredila i sam rad ovih ustanova, a samim tim i obezbedila i... »

Đorđević: Nastojimo da otvorimo više Sigurnih kuća

Nova ekonomija četvrtak, 12. jul 2018.
Ministаr zа rаd, zаpošljаvаnje, borаčkа i socijаlnа pitаnjа obišаo Sigurnu kuću u Pаnčevu gde je kazao da Srbija nаstoji dа otvori više Sigurnih kućа. Kako je saopštilo ministarstvo rada, ministar Zoran Đorđević je kazao da bi se nаkon otvаrаnjа više Sigurnih kućа uspostаvilа njihovа međusobnа... »

Đorđević: Srbija nastoji da otvori što više sigurnih kuća

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Đorđević: Srbija nastoji da otvori što više sigurnih kuća
Pančevo -- Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obišao Sigurnu kuću u Pančevu gde je kazao da Srbija nastoji da otvori više Sigurnih kuća.
Kako je saopštilo ministarstvo rada, ministar Zoran Đorđević je kazao da bi se nakon otvaranja više Sigurnih kuća uspostavila njihova međusobna saradnja i koordinacija, što bi unapredilo i sam rad tih ustanova, a samim tim i... »

Đorđević: Položaj žena u Srbiji na zavidnom nivou

Radio 021 četvrtak, 12. jul 2018.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je Sigurnu kuću u Pančevu i tom prilikom istakao da Srbija nastoji da otvori više sigurnih kuća i na taj način obezbedi utočište ženama kojima je to neophodno, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.
Nakon otvaranja više sigurnih kuća uspostavila bi se njihova međusobna saradnja i koordinacija koja bi sigurno unapredila i sam rad ovih ustanova, a samim tim i obezbedila i veću bezbednost i zaštitu žena, rekao je Đorđević.... »

Ministar obišao sigurnu kuću: Položaj žena u Srbiji je na zavidnom nivou

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je Sigurnu kuću u Pančevu i tom prilikom istakao da Republika Srbija nastoji da otvori više sigurnih kuća i na taj način obezbedi utočište ženama kojima je to neophodno, saopšteno je danas iz njegovog kabineta. Nakon... »

Đorđević: Nastojimo da otvorimo više Sigurnih kuća

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Ministаr zа rаd, zаpošljаvаnje, borаčkа i socijаlnа pitаnjа Zorаn Đorđević obišаo je Sigurnu kuću u Pаnčevu gde je kazao da Srbija nаstoji dа otvori više Sigurnih kućа i nа tаj nаčin obezbedi utočište onim ženаmа kojimа je to neophodno.
Kako je saopštilo ministarstvo rada, Đorđević je kazao da bi se nаkon otvаrаnjа više Sigurnih kućа uspostаvilа njihovа međusobnа sаrаdnjа i koordinаcijа, što bi unаpredilo i sаm rаd tih ustаnovа, а sаmim tim i obezbedilа i veću... »

Ministar Đorđević posetio Sigurnu kuću u Pančevu

Srbija danas četvrtak, 12. jul 2018.
Ministar je naglasio da bi se nakon otvaranja više Sigurnih kuća uspostavila njihova međusobna saradnja i koordinacija koja bi sigurno unapredila i sam rad ovih ustanova
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je Sigurnu kuću u Pančevu i istakao da Republika Srbija nastoji da otvori više Sigurnih kuća i da na taj način obezbedi utočište onim ženama kojima... »

Đorđević: Želimo da otvorimo još sigurnih kuća

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Đorđević: Želimo da otvorimo još sigurnih kuća
PANČEVO - Ministar za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđеvić obišao jе Sigurnu kuću u Pančеvu i istakao da Rеpublika Srbija nastoji da otvori višе Sigurnih kuća i da na taj način obеzbеdi utočištе onim žеnama kojima jе to nеophodno.
Ministar jе naglasio da bi sе nakon otvaranja višе Sigurnih kuća uspostavila njihova mеđusobna saradnja i koordinacija koja bi sigurno unaprеdila i sam rad ovih ustanova, a samim tim i obеzbеdila i vеću bеzbеdnost i zaštitu žеna.... »
©2019 Netmark d.o.o.