Popović: Srbija ispred osam članica EU u oblasti inovacija

Popović: Srbija ispred osam članica EU u oblasti inovacija

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Popović: Srbija ispred osam članica EU u oblasti inovacija
Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značaj rast u oblasti inovacionih delatnosti i prvi put se našla ispred osam zemalja članica Evropske unije na najnovijoj listi Evropskih inovacionih rezultata, rekao je ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.
Popović je naveo da je Srbija na toj listi bolje pozicionirana od Mađarske, Grčke, Poljske, Litvanije, Hrvatske, Bugarske, Rumunije i Slovačke. "Napravili smo značajan skok i mislim da je ovo veliki rezultat za Srbiju", rekao je... »

Ministar Nenad Popović: Srbija po inovacijama ispred osam zemalja EU

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Srbija je ostvarila značaj rast u oblasti inovacionih delatnosti i prvi put se našla ispred osam zemalja članica EU na najnovijoj listi Evropskih inovacionih rezultata, rečeno je na predstavljanju prvih godinu dana rada kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića danas u... »

Popović: Srbija ispred osam članica EU u oblasti inovacija

Dnevnik četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD: Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značaj rast u oblasti inovacionih delatnosti i po prvi put se našla ispred osam zemalja članica Evropske unije na najnovijoj listi Evropskih inovacionih rezultata.
"Napravili smo značajan skok i mislim da je ovo veliki rezultat za Srbiju", rekao je ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i naveo da je Srbija na toj listi bolje pozicionirana od Mađarske, Grčke, Poljske,... »

Srbija po prvi put ispred 8 članica EU

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Srbija po prvi put ispred 8 članica EU
Beograd -- Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi .
Prvi put se nalazi ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata koju je predstavila Evropska komisija u Briselu. Srbija je ispunila 22 od ukupno 27 indikatora koji se referišu za ovu listu, i kao zemlja... »

Srbija ispred osam članica EU na najnovijoj listi Evropskih inovacionih rezultata

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Republika Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi i prvi put se nalazi ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata (European Innovation Scoreboard 2018) koju je predstavila Evropska komisija u Briselu. Srbija je ispunila 22 od... »

Srbija ocenjena kao "umereni inovator" na listi Evropskih inovacionih rezultata

Nova ekonomija četvrtak, 12. jul 2018.
Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi zbog čega je ocenjena kao "umereni inovator" i nalazi se ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata, koju je predstavila Evropska komisija u Briselu, saopštilo je Ministarstvo za... »

Srbija ispred čak 8 zemalja EU: Bolji smo, a evo i na kojoj listi!

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi i prvi put se nalazi ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata (European Innovation Scoreboard 2018) koju je predstavila Evropska komisija u Briselu. Srbija je ispunila 22 od... »

Srbija ispred osam zemalja EU po inovacijama

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Srbija ispred osam zemalja EU po inovacijama
Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi i prvi put se nalazi ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata koju je predstavila Evropska komisija u Briselu.
Srbija je ispunila 22 od ukupno 27 indikatora koji se referišu za ovu listu i kao zemlja koja je ocenjena kao "umereni inovator" pozicionirala se ispred osam članica EU, među kojima su Mađarska, Grčka, Poljska, Litvanija,... »

Srbija ispred osam članica EU na listi inovacionih rezultata

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Srbija ispred osam članica EU na listi inovacionih rezultata
BEOGRAD - Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi i prvi put se nalazi ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata (European Innovation Scoreboard 2018) koju je predstavila Evropska komisija u Briselu.
Srbija je ispunila 22 od ukupno 27 indikatora koji se referišu za ovu listu, i kao zemlja koja je ocenjena kao "umereni inovator", pozicionirala se ispred osam članica EU, među kojima su Mađarska, Grčka, Poljska, Litvanija,... »

Srbija ocenjena kao "umereni inovator"

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Srbija je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan rast inovacionih performansi zbog čega je ocenjena kao "umereni inovator" i nalazi se ispred osam zemalja članica EU na listi Evropskih inovacionih rezultata, koju je predstavila Evropska komisija u Briselu, saopštilo je Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj.
Srbija je, kako je naveden, ispunila 22 od ukupno 27 indikatora za tu listu, pozicionirala se ispred osam članica EU, među kojima su Madjarska, Grčka, Poljska, Litvanija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija i Slovačka. Najbolje... »
©2019 Netmark d.o.o.