Uhvaćen na delu dok je obijao kiosk-kopirnicu

Uhvaćen na delu dok je obijao kiosk-kopirnicu

Jugmedia četvrtak, 12. jul 2018.
Vranjska policija uhapsila je mladića (1981) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa u pokušaju. „Efikasnom akcijom policija je osumnjičenog uhvatila na delu, nakon što je obio kiosk-kopirnicu Udruženja osoba sa paraplegijom u Vranju, iz koga je pokušao da... »

Hapšenja širom Srbije

RT Kragujevac četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova... »

Pajtašu za kafanskim stolom ukrao 3.200 evra

Jugmedia četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Leskovac uhapsili su D.M. (1967) zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa veće svote evra. D.M., od ranije poznat po sličnim delima, tereti se da je sa stola u kafani, iz novčanika oštećenog ukrao 3.200 evra. On je uz krivičnu prijavu priveden... »

U više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapšeno 69 osoba

IndeksOnline četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku. Osumnjičeni se terete da su... »

Krivične prijave za više lica zbog prevare i falsifikovanja isprava

Valjevska posla četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu valjevskog Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv ridesetpetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara. On se sumnjiči da je, lažnim prikazivanjem činjenica o svojoj... »

Krivična prijava protiv tehničara „Vodovoda“ – Nelegalno priključenje naplatio 700 evra

Valjevska posla četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu – Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, podneli su krivičnu prijavu protiv tehničara vodovodne mreže u JKP „Vodovod-Valjevo R.Đ. (1971) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio... »

Krivična prijava protiv bivšeg direktora Doma zdravlja Valjevo

Valjevska posla četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici valjevskog Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, podneli su krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica Doma zdravlja Valjevo dr Zavena der Hazarjana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nesavestan rad u službi. On je,... »
©2019 Netmark d.o.o.