Na Javoru obeleženi herojski dani naše prošlosti

Na Javoru obeleženi herojski dani naše prošlosti

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 12. jul 2018.
Nova Varoš, Ivanjica - Danas na Petrovdan polaganjem venaca na Kalipolju obeleženo je 142. godine od Javorskog rata (1876-1878.) u kome je Srbija izgubila blizu 20.000 vojnika. Vence su položili predstavnici Vojske Srbije, opština Ivanjica i Nova Varoš i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola... »

Selaković otvorio put koji spaja opštine Ivanjica i Nova Varoš (VIDEO)

InfoLIGA četvrtak, 12. jul 2018.
Povodom obeležavanja 142. godine Javorskog rata, generalni sekretar predsednika Republike Srbije, Nikola Selaković, u prisustvu zvaničnika opštine Ivanjica i Nova Varoš i organizacije Stara Raška, svečano je presekao vrpcu na otvaranju 3,3 kilometra asfaltnog puta između ove dve opštine.... »

Asfalt preko Javora povezao Novu Varoš i Ivanjicu

IndeksOnline četvrtak, 12. jul 2018.
IVANJICA – Na Petrovdan 12. jula na Javoru i Kalipolju održan je tradicionalni Sabor srpske omladine iz matice i rasejanja. Manifestaciju, koju je Humanitarna organizacija “Stara Raška” iz Beograda ustanovila pre jedne decenije, u čast junacima Javorskog rata (1876-1878). obeležio je bogat kulturni... »

Asfalt na Kalipolju povezao Moravički sa Zlatiborskim okrugom

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Put koji povezuje tri opštine Ivanjicu, Nova Varoš i Sjenicu otvorio Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Vučića
JAVOR - Na Petrovdan 12. jula na Javoru i Kalipolju održan je tradicionalni Sabor srpske omladine iz matice i rasejanja. Manifestaciju, koju je Humanitarna organizacija “Stara Raška” iz Beograda ustanovila pre jedne decenije, u... »
©2019 Netmark d.o.o.