Povezane vesti

Ovaj centar pokazuje u praksi povezanost izmedju nauke i privrede

Beta video četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je rekla da je Inovacioni centar odličan primer znanja koji postoji u Srbiji i dodala da je potrebno ostvariti veću povezanost izmedju nauke i privrede. ``Ovaj centar pokazuje u praksi povezanost izmedju nauke i privrede, jer oni saradjuju sa brojnim... »

Premijerka i ministar posetili Inovacioni centar ETF-a u Beogradu

Beta video četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete Mladen Šarčević posetili su danas Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu gde su im prikazani projekti za terapiju dece sa autizmom, za rehabilitaciju pacijenata od moždanog udara i projekat koji će unaprediti sigurnost... »

Brnabić obišla Inovacioni centar ETF-a gde su nastale igrice za decu sa autizmom i drugi važni projekti (FOTO)

Telegraf četvrtak, 12. jul 2018.
- Ponosna sam što u Srbiji postoji ovakav centar, koji sarađuje sa kompanijama kao što su Simens i Mercedes - rekla je Ana Brnabić
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su danas Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gde su im prezentovana tri projekta... »

Brnabić i Šarčević posetili Inovacioni centar ETF-a

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete Mladen Šarčević posetili su Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu gde su im prikazani projekti za terapiju dece sa autizmom, za rehabilitaciju pacijenata od moždanog udara i projekat koji će unaprediti sigurnost vozača u saobraćaju.
Premijerka je rekla da je Inovacioni centar odličan primer znanja koji postoji u Srbiji i dodala da je potrebno ostvariti veću povezanost između nauke i privrede. "Ovaj centar pokazuje u praksi povezanost između nauke i privrede,... »
©2018 Netmark d.o.o.