Povezane vesti
Premijerka i ministar posetili Inovacioni centar ETF-a u Beogradu
Beta video 12.07.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete Mladen Šarčević posetili su danas Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu gde su im prikazani projekti za terapiju dece sa autizmom, za rehabilitaciju pacijenata od moždanog… »
Ovaj centar pokazuje u praksi povezanost izmedju nauke i privrede
Beta video 12.07.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je rekla da je Inovacioni centar odličan primer znanja koji postoji u Srbiji i dodala da je potrebno ostvariti veću povezanost izmedju nauke i privrede. ``Ovaj centar pokazuje u praksi povezanost izmedju nauke i… »
Brnabić obišla Inovacioni centar ETF-a gde su nastale igrice za decu sa autizmom i drugi važni projekti (FOTO)
Telegraf 12.07.2018
- Ponosna sam što u Srbiji postoji ovakav centar, koji sarađuje sa kompanijama kao što su Simens i Mercedes - rekla je Ana Brnabić. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetili su danas… »
Vesti dana »
Zvezda izgubila od Mege: Marković srušio crveno-bele u ABA ligi
Dnevnik pre 42 minutajoš 32 povezane
Protest povodom 15 meseci od pada nadstrešnice, studenti poručuju da ne odustaju
Jug press pre 22 minutajoš 24 povezane
Zelenski najavio naredni trilateralni sastanak o Ukrajini za 4. i 5. februar u Abu Dabiju
NIN pre 2 satajoš 24 povezane
Đoković: "Siguran sam da ćemo se Alkaras i ja videti još mnogo puta u narednih 10 godina!"
B92 pre 2 satajoš 69 povezanih
U Batočini mnogi rešili da, pod sloganom „Svoj na svome“, konačno upišu stanove, kuće
RTK pre 37 minutajoš 19 povezanih