Pretnje pevaču u Ćupriji:Ubiću te, pevao si kratko

U akcijama MUP privedeno 69 osoba Bajkeri Tifi oteli pola honorara

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Članovi moto-kluba "Ajron bridž" iz Ćuprije se terete da su pevaču Mladenu Vojičiću uzeli novac. Iza rešetaka nasilnici, silovatelji, pedofili, pljačkaši...
PROTIV četvorice članova moto-kluba "Ajron bridž", koji su bili organizatori moto-skupa u Ćupriji, podneta je krivična prijava Tužilaštvu u Jagodini zbog sumnje da su od pevača Mladena Vojčića Tife, sa kojim su imali ugovor o... »

Pretnje pevaču u Ćupriji:Ubiću te, pevao si kratko

Mondo četvrtak, 12. jul 2018.
Policija u Jagodini podnela je krivičnu prijavu protiv četiri osobe osumnjičene za iznudu, a jedan od njih se tereti za pretnju ubistvom.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U saopštenju jagodinske policije se navodi da se osumnjičeni terete da su kao članovi moto kluba i organizatori moto skupa u Ćupriji, nezadovoljni dužinom nastupa od pevača zahtevali da vrati... »

Masovna hapšenja po Srbiji: Pogledajte kako je palo 69 nasilnika, manijaka, silovatelja i lopova! (video)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Ukupno 69 osoba uhapšeno je proteklih dana u velikoj akciji srpske policije. Protiv 99 osoba podneli krivične prijave u redovnom postupku zbog više različitih krivičnih dela. Kako se navodi u saopštenju MUP-a , uhapšeni se terete za nasilničko ponašanje, teške telesne povrede, prinudu,... »

Hapšenja u subotici: Službenica iz Poreske uprave osumnjičena za prebacivanje novca sa javnih prihoda na svoje račune

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim javnim tužilaštvima, sproveli su više pojedinačnih akcija u cilju sprečavanja privrednog kriminala i korupcije. U sklopu ovih akcija na teritoriji Zaječara, Jagodine, Pančeva, Požarevca,... »

Velika akcija hapšenja: Palo 69 lopova, nasilnika, manijaka i silovatelja iz cele Srbije (video)

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku. Osumnjičeni se terete da su počinili... »

MUP: Uhapšeno 69 osoba

Danas četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u proteklih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, teške telesne povrede, prinudu, razbojništvo, teška krađa, krađa, ugrožavanje sigurnosti, proganjanje, silovanje. U saopštenju se navodi da se osumnjičene... »

Akcije MUP-a protiv opšteg kriminala, 69 uhapšenih

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Akcije MUP-a protiv opšteg kriminala, 69 uhapšenih
Pripadnici MUP-a su u saradnji sa nadležnim tužilaštvima prethodnih dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, teške telesne povrede, prinudu, razbojništvo, teška krađa, krađa, ugrožavanje sigurnosti, proganjanje. Među krivičnim delima za koje se sumnjiče su i... »

U više akcija uhapšeno 69 osoba za razna krivična dela

Dnevnik četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku, saopštio je MUP.
Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, teške telesne povrede, prinudu, razbojništvo, teška krađa, krađa, ugrožavanje sigurnosti, proganjanje, silovanje, nedozvoljne polne radnje, polno... »

Serija akcija srpske policije: "Palo" 69 osoba zbog nasilničkog ponašanja, silovanja, seksualnog uznemiravanja

Telegraf četvrtak, 12. jul 2018.
Protiv njih 99 su podnete krivične prijave u redovnom postupku
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične... »

MUP: Uhapšeno 69 osoba u više odvojenih akcija

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: MUP: Uhapšeno 69 osoba u više odvojenih akcija
Beograd -- Pripadnici MUP, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku.
U prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapšeno je 69 osoba, saopštio je MUP. Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, teške telesne povrede,... »

Velika akcija srpske policije: Uhapšeno 69 zbog nasilničkog ponašanja, silovanja, polnog uznemiravanja

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku, saopštio je MUP. Osumnjičeni se terete da su... »

Uhapšeno 69 razbojnika i nasilnika

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Uhapšeno 69 razbojnika i nasilnika
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, teške telesne povrede, prinudu, razbojništvo, teška krađa, krađa, ugrožavanje sigurnosti, proganjanje, silovanje, nedozvoljene polne radnje, polno... »

MUP: Uhapšeno 69 osoba u više odvojenih akcija

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok je protiv 99 osoba podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u saopštenju.
Osumnjičeni se, kako se navodi, terete da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, teške telesne povrede, prinudu, razbojništvo, teška krađa, krađa, ugrožavanje sigurnosti, proganjanje, silovanje, nedozvoljene polne... »

Mahinacijama naneli štetu od milion evra

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
U policijskoj akciji u više gradova širom Srbije uhapšeno 19 osoba. Protiv još 75 osoba podnete su prijave u redovnom postupku
POLICIJA je na teritoriji Zaječara, Jagodine, Pančeva, Požarevca, Smedereva, Subotice, Užica i Čačka uhapsila 19 osoba, osumnjičenih da su od 2012. godine do danas budžetu Srbije, javnim preduzećima i drugim firmama i... »
©2019 Netmark d.o.o.