Povezane vesti

Važno upozorenje! Masovno teško trovanje pečarkama u Srbiji, otvorite širom oči kada ih kupujete ili berete. Neke vrste su opasne po život

Telegraf četvrtak, 12. jul 2018.
Pojedine mogu i da usmrte
Povećan broj poziva vezano za sumnje na trovanje pečurkama sakupljenim u prirodi zabeležen je od početka jula u Toksikološkom informacionom odseku Nacionalnog centra za kontrolu trovanja (NCKT) Vojnomedicinske akademije (VMA). Hvala, Srbijo: Mala Teodora (10) pobedila... »

Srbijo, raduj se posle 14 meseci herojske borbe: Teodora Vranješević (10) pobedila tešku bolest i vratila se iz Frankfurta

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Teodorina bitka za zdravlje počela je pre dve godine kada je ustanovljeno da boluje od akutne mijeloidne leukemije. Njena bolest tada je celu Srbiju digla na noge
Desetogodišnja Teodora Vranješević, izborila se sa teškom bolešću i sa roditeljima se vratila iz Frankfurta, gde je bila na lečenju. Teodora je sada dobro, stigla je u rodni Kragujevac, ali i dalje mora ići na redovne kontrole.... »

Srbijo, raduj se! Mala Teodora je pobedila tešku bolest i vratila se kući

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Teodora Vranješević (10), devojčica iz Kragujevca koja se 14 meseci lečila od akutne mijeloidne leukemije na Univerzitetskoj klinici u Frankfurtu, vratila se u sredu u rodni Kragujevac. Teodora je sada dobro, iako i dalje mora na redovne kontrole. Teodori je 13. jula prošle godine obavljena... »

Teica je pobedila! Vranješevići ponovo u Kragujevcu!

Ritam grada Kg četvrtak, 12. jul 2018.
Mala Teodora Vranješević se sa rodieljima vratila u Kragujevac nakon uspešnog lečenja u Frankfurtu. “Dragi naši prijatelji, konačno smo dočekali dan da se u punom sastavu i srećni vratimo u naš Kragujevac posle 14 meseci Teodorine borbe u Frankfurtu!!! Teica je pobedila!!! Za početak, pre nego što... »

Hvala, Srbijo: Mala Teodora (10) pobedila leukemiju i vratila se kući posle 14 meseci u frankfurtskoj bolnici (foto)

Telegraf četvrtak, 12. jul 2018.
"Hvala celoj Srbiji, svima koji su nam pomogli, zahvaljujući tolikim dobrim ljudima ja sam mogao da lečim dete"
Teodora Vranješević (10) iz Kragujevca, kojoj su prošle godine građani Srbije za samo nekoliko dana prikupili 350.000 evra za lečenje leukemije, u poslednjem trenutku, jutros se sa roditeljima vratila iz Frankfurta posle 14... »

Mala Teodora iz Kragujevca stigla u Srbiju! Pobedila leukemiju i vratila se kući!

iKragujevac četvrtak, 12. jul 2018.
Teodora Vranješević (9) pobedila je leukemiju i konačno se vratila u rodni Kragujevac iz Frankfurta.
Ona je tamo bila na transplantaciji koštane srži koja je koštala 350.000 evra, a građani Srbije su joj pomogli da sakupi novac koji joj je falio za samo pet dana. - Dragi naši prijatelji, konačno smo dočekali dan da se u punom... »

Teodora Vranješević pobedila leukemiju i vratila se kući

Noizz četvrtak, 12. jul 2018.
Priča 9-godišnje Teodore Vranješević koja se danas, posle duge bitke protiv leukemije, vratila u rodni Kragujevac je vest godine.
Mala heroina se vratila iz Frankfurta nakon transplantacije koštane srži koja je koštala 350.000 evra, i u čijoj su akciji prikupljanja novca učestvovali građani Srbije. Njeno zdravstveno stanje pratili su mnogi, mahom preko... »

Vranješevići se vratili u Kragujevac: Teodora pobedila opaku bolest! (FOTO)

InfoKG četvrtak, 12. jul 2018.
Kragujevčanka Teodora Vranješević pobedila je leukemiju i vratila se u Kragujevac sa svojom porodicom nakon 14 meseci provedenih u Frankfurtu, gde joj je uspešno urađena transplantacija koštane srži. Teodora je sada dobro, nema tragova bolesti, a na sledeću kontrolu u Frankfurt ide 27. novembra,... »
©2019 Netmark d.o.o.