Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

N1 Info četvrtak, 12. jul 2018.
Odlukom Apelacionog suda u Beogradu ukinut je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene pre više od dve godine.
On je u toku popodneva pušten iz pritvora. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna za do 30 dana. Marjanović je u pritvoru bio od 15.... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

Radio 021 četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on je pušten iz pritvora.
Apelacioni sud je usvojio žalbe njegovih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojom mu je pritvor bio produžen 25. juna, rekla je portparolka suda Mirjana Piljić. On je u pritvoru bio od 15. septembra prošle godine. Više... »

Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću, popodne izlazi iz zatvora

Telegraf četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, popodne izlazi iz Okružnog zatvora
Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, popodne izlazi iz Okružnog zatvora. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će... »

Ako nije zoran, ko je ubio Jelenu Marjanović!? Kroz maratonsku istragu se pominjalo ovih 8 mogućih ubica!

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Ukidanje pritvora Zoranu Marjanoviću, zasada jedinom osumnjičenom za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ponovo je otvorilo pitanje ko je zapravo izvršio brutalno ubistvo na nasipu u Borči.
Tokom obimne istrage status osumnjičenih imalo je nekoliko osoba, a policija je proveravala svakog za koga je postojala makar i jedna indicija da bi mogao da bude umešan u zločin. Javnost je sve to budno pratila, a novinske... »

Posle deset meseci iza rešetaka Zagrlio je advokata i rekao - "uspeli smo", kod kuće mu ćerka Jana skočila u naručje (foto+video)

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud ukinuo pritvor optuženom Zoranu Marjanoviću. Branioci Jokić i Zarić: "Istina je pobedila, nemaju dokaze"
POSLE skoro deset meseci, Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene, izašao je u četvrtak po podne iz pritvora! Zagrljen sa advokatom, pozdravio je čuvare uz osmeh i reči - uspeli smo! Apelacioni sud usvojio je žalbe... »

Najpre se krio, a onda je skinuo kapuljaču: Sa širokim osmehom i crnom kesom u rukama Marjanović izašao iz zatvora (kurir TV)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Zoran Marjanović, osumnjičeni za brutalno ubistvo svoje supruge pevačice Jelene Marjanović danas je pušten iz pritvora u kom je bio od septembra 2017. godine. Sa širokim osmehom na licu i crnom kesom u rukama Zoran je napustio Centralni zatvor ispred kojeg ga je čekao advokat Stefan Jokić. Nakon... »

Zoran Marjanović izašao iz zatvora

RTS četvrtak, 12. jul 2018.
RTS: Zoran Marjanović izašao iz zatvora
Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kojem je bio skoro deset meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine.
Pušten je da se brani sa slobode pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor, ali i dalje ostaje osumnjičen za ubistvo supruge do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge.... »

Zoran Marjanović pušten na slobodu

Politika četvrtak, 12. jul 2018.
Okolnosti zbog kojih je suprug Jelene Marjanović, osumnjičen za njeno ubistvo, devet meseci bio u pritvoru više ne zahtevaju njegov ostanak iza rešetaka, odlučio Apelacioni sud
Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, nakon gotovo deset meseci od hapšenja ukinut je pritvor i on je juče u toku popodneva pušten na slobodu.... »

Izašao iz pritvora! (foto,video)

Mondo četvrtak, 12. jul 2018.
Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.
Marjanović je u pritvoru bio skoro 10 meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine, i braniće sa slobode do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge. On je pušten nakon što mu... »

Nakon devet meseci pritvora: Zoran Marjanović stigao kući, dočekali ga otac i ćerka Jana (foto)

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene, posle napuštanja Centralnog zatvora brže-bolje je pohitao ka porodičnom domu u Borči, gde su ga dočekali najbliži, među kojima je bila i ćerka Jana. Posle nekoliko minuta Marjanovići su ušli u kuću, pošto Zoran nije želeo da daje izjave novinarima.... »

Mala jana dočekala tatu: Zoran Marjanović stigao u porodični dom u Borči

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene, posle napuštanja Centralnog zatvora brže-bolje je pohitao ka porodičnom domu u Borči, gde su ga dočekali najbliži, ali i mnogobrojne novinarske ekipe. Rodbina nije krila oduševljenje, praktično na ulaznoj kapiji su redom krenuli sa zagrljajima i... »

Mala jana mu potrčala u zagrljaj, nije se odvajala od oca: Zoran Marjanović stigao u Borču, pogledajte kako ga je dočekala porodica (kurir TV)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izašao je danas u 16. 50 časova iz pritvora u kom je bio od 15. septembra prošle godine. 1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić Marjanovića ispred Centralnog zatvora nije sačekao niko od članova porodice, već samo advokat Stefan... »

Sud obrazložio zašto je Marjanoviću ukinut pritvor

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Sud obrazložio zašto je Marjanoviću ukinut pritvor
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.
On je pušten Okružnog zatvora, a oglasio se i njegov advokat. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26. juna, rekla je za Tanjug portparol suda... »

Prve slike Zorana Marjanovića na slobodi: Muž ubijene pevačice neprepoznatljiv! Posle 10 meseci izašao iz zatvora! (kurir TV)

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izašao je danas iz pritvora u kom je bio od 15. septembra prošle godine. Zoran je prostorije zatvora napustio u 16.50 a sačekao ga je advokat Stefan Jokić. Marjanović izgleda znatno drugačije nego što ga javnost pamti pre pritvora.... »

Čim je pušten zoran Marjanović oglasila se sestra ubijene Jelene: Evo kako je Teodora Krsmanović prokomentarisala puštanje na slobodu osumnjičenog!

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Nakon što je Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću, koji je danas oko 16.50 časova izašao iz Centralnog zatvora, oglasila se i porodica Krsmanović. Sestra ubijene pevačice, Teodora Krsmanović, napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk da su dobili veliki broj poruka da... »

Marjanović izašao iz pritvora Okružnog zatvora

RTV četvrtak, 12. jul 2018.
RTV: Marjanović izašao iz pritvora Okružnog zatvora
BEOGRAD - Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kojem je bio skoro 10 meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine, i braniće sa slobode do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge.
Marijanović je pušten nakon što mu je ranije danas Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor, a ispred zatvora ga je sačekao advokat Stefan Jokić. Apelacioni sud je, naime, usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor, odmah pušten na slobodu

Vesti online četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.
On je pušten Okružnog zatvora, a oglasio se i njegov advokat. - Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26. juna - rekla je portparolka suda Mirjana... »

Marjanović izašao iz pritvora, oglasio se advokat

Press četvrtak, 12. jul 2018.
Suprug ubijene Jelene Marjanović je izašao iz zatvora, pošto je Apelacioni sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju pritvora
Kako javlja naš reporter, advokat Zorana Marjanovića je izjavio da njegov branjenik neće davati izjave. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26.... »

Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio... »

Mediji: Apelacioni sud ukinuo pritvor Marjanoviću, okrivljenom za ubistvo supruge

Novi magazin četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, okrivljenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović, preneli su danas mediji.
Sud je usvojio žalbu branilaca okrivljenog na odluku Višeg suda u Beogradu od 26. juna kojom je pritvor Marjanoviću bio produžen za još 30 dana. Zoran Marjanović uhapšen je sredinom septembra prošle godine zbog sumnje da je ubio... »

Prve fotografije Zorana Marjanovića: Muž ubijene pevačice izašao iz zatvora

Blic četvrtak, 12. jul 2018.
Zoran Marjanović upravo je izašao iz Centralnog zatvora u Beogradu. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine. Marjanović je izašao je izašao iz Centralnog zatvora nešto pre 17 sati. Obučen u crno, odmah je... »

Marjanović izašao iz pritvora, oglasio se advokat / VIDEO

B92 četvrtak, 12. jul 2018.
B92: Marjanović izašao iz pritvora, oglasio se advokat / VIDEO
Suprug ubijene Jelene Marjanović je izašao iz zatvora, pošto je Apelacioni sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju pritvora.
Kako javlja naš reporter, advokat Zorana Marjanovića je izjavio da njegov branjenik neće davati izjave. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26.... »

Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću: Danas izlazi iz zatvora

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, i on će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, i on će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora. Apelacioni sud je usvojio žalbe... »

Marjanovićev advokat za Kurir: Ovo je pobeda struke, odbrana nastavlja borbu!

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD - Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, i očekuje se da po podne izađe iz Okružnog zatvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna. Čeka se da Apelacioni sud odluku dostavi upravi... »

Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću

Danas četvrtak, 12. jul 2018.
Odlukom Apelacionog suda u Beogradu ukinut je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene pre više od dve godine, prenosi N1 i dodaje da će u toku popodneva biti pušten iz pritvora.
Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna za do 30 dana. Marjanović je u pritvoru bio od 15. seprembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

Prva četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.
On će u toku popodneva biti pušten iz pritvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

IndeksOnline četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD – Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

Dnevnik četvrtak, 12. jul 2018.
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora.
Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić. Marjanovicvh je u pritvoru bio od 15.... »

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović izlazi na slobodu: Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu! Po podne izlazi iz zatvora!

Kurir četvrtak, 12. jul 2018.
Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću. On će po podne izaći iz Okružnog zatvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić. Čeka se da... »
©2019 Netmark d.o.o.