Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

N1 Info pre 3 dana
Odlukom Apelacionog suda u Beogradu ukinut je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene pre više od dve godine.
On je u toku popodneva pušten iz pritvora. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna za do 30 dana. Marjanović je u pritvoru bio od 15.... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

Radio 021 pre 3 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on je pušten iz pritvora.
Apelacioni sud je usvojio žalbe njegovih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojom mu je pritvor bio produžen 25. juna, rekla je portparolka suda Mirjana Piljić. On je u pritvoru bio od 15. septembra prošle godine. Više... »

Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću, popodne izlazi iz zatvora

Telegraf pre 3 dana
Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, popodne izlazi iz Okružnog zatvora
Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, popodne izlazi iz Okružnog zatvora. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će... »

Ako nije zoran, ko je ubio Jelenu Marjanović!? Kroz maratonsku istragu se pominjalo ovih 8 mogućih ubica!

Kurir pre 3 dana
Ukidanje pritvora Zoranu Marjanoviću, zasada jedinom osumnjičenom za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ponovo je otvorilo pitanje ko je zapravo izvršio brutalno ubistvo na nasipu u Borči.
Tokom obimne istrage status osumnjičenih imalo je nekoliko osoba, a policija je proveravala svakog za koga je postojala makar i jedna indicija da bi mogao da bude umešan u zločin. Javnost je sve to budno pratila, a novinske... »

Posle deset meseci iza rešetaka Zagrlio je advokata i rekao - "uspeli smo", kod kuće mu ćerka Jana skočila u naručje (foto+video)

Večernje novosti pre 3 dana
Apelacioni sud ukinuo pritvor optuženom Zoranu Marjanoviću. Branioci Jokić i Zarić: "Istina je pobedila, nemaju dokaze"
POSLE skoro deset meseci, Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene, izašao je u četvrtak po podne iz pritvora! Zagrljen sa advokatom, pozdravio je čuvare uz osmeh i reči - uspeli smo! Apelacioni sud usvojio je žalbe... »

Najpre se krio, a onda je skinuo kapuljaču: Sa širokim osmehom i crnom kesom u rukama Marjanović izašao iz zatvora (kurir TV)

Kurir pre 3 dana
Zoran Marjanović, osumnjičeni za brutalno ubistvo svoje supruge pevačice Jelene Marjanović danas je pušten iz pritvora u kom je bio od septembra 2017. godine. Sa širokim osmehom na licu i crnom kesom u rukama Zoran je napustio Centralni zatvor ispred kojeg ga je čekao advokat Stefan Jokić. Nakon... »

Zoran Marjanović izašao iz zatvora

RTS pre 3 dana
RTS: Zoran Marjanović izašao iz zatvora
Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kojem je bio skoro deset meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine.
Pušten je da se brani sa slobode pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor, ali i dalje ostaje osumnjičen za ubistvo supruge do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge.... »

Zoran Marjanović pušten na slobodu

Politika pre 3 dana
Okolnosti zbog kojih je suprug Jelene Marjanović, osumnjičen za njeno ubistvo, devet meseci bio u pritvoru više ne zahtevaju njegov ostanak iza rešetaka, odlučio Apelacioni sud
Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, nakon gotovo deset meseci od hapšenja ukinut je pritvor i on je juče u toku popodneva pušten na slobodu.... »

Izašao iz pritvora! (foto,video)

Mondo pre 3 dana
Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.
Marjanović je u pritvoru bio skoro 10 meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine, i braniće sa slobode do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge. On je pušten nakon što mu... »

Nakon devet meseci pritvora: Zoran Marjanović stigao kući, dočekali ga otac i ćerka Jana (foto)

Blic pre 3 dana
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene, posle napuštanja Centralnog zatvora brže-bolje je pohitao ka porodičnom domu u Borči, gde su ga dočekali najbliži, među kojima je bila i ćerka Jana. Posle nekoliko minuta Marjanovići su ušli u kuću, pošto Zoran nije želeo da daje izjave novinarima.... »

Mala jana dočekala tatu: Zoran Marjanović stigao u porodični dom u Borči

Blic pre 3 dana
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene, posle napuštanja Centralnog zatvora brže-bolje je pohitao ka porodičnom domu u Borči, gde su ga dočekali najbliži, ali i mnogobrojne novinarske ekipe. Rodbina nije krila oduševljenje, praktično na ulaznoj kapiji su redom krenuli sa zagrljajima i... »

Mala jana mu potrčala u zagrljaj, nije se odvajala od oca: Zoran Marjanović stigao u Borču, pogledajte kako ga je dočekala porodica (kurir TV)

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izašao je danas u 16. 50 časova iz pritvora u kom je bio od 15. septembra prošle godine. 1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić Marjanovića ispred Centralnog zatvora nije sačekao niko od članova porodice, već samo advokat Stefan... »

Sud obrazložio zašto je Marjanoviću ukinut pritvor

B92 pre 3 dana
B92: Sud obrazložio zašto je Marjanoviću ukinut pritvor
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.
On je pušten Okružnog zatvora, a oglasio se i njegov advokat. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26. juna, rekla je za Tanjug portparol suda... »

Prve slike Zorana Marjanovića na slobodi: Muž ubijene pevačice neprepoznatljiv! Posle 10 meseci izašao iz zatvora! (kurir TV)

Kurir pre 3 dana
Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izašao je danas iz pritvora u kom je bio od 15. septembra prošle godine. Zoran je prostorije zatvora napustio u 16.50 a sačekao ga je advokat Stefan Jokić. Marjanović izgleda znatno drugačije nego što ga javnost pamti pre pritvora.... »

Čim je pušten zoran Marjanović oglasila se sestra ubijene Jelene: Evo kako je Teodora Krsmanović prokomentarisala puštanje na slobodu osumnjičenog!

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Nakon što je Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću, koji je danas oko 16.50 časova izašao iz Centralnog zatvora, oglasila se i porodica Krsmanović. Sestra ubijene pevačice, Teodora Krsmanović, napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk da su dobili veliki broj poruka da... »

Marjanović izašao iz pritvora Okružnog zatvora

RTV pre 3 dana
RTV: Marjanović izašao iz pritvora Okružnog zatvora
BEOGRAD - Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kojem je bio skoro 10 meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine, i braniće sa slobode do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge.
Marijanović je pušten nakon što mu je ranije danas Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor, a ispred zatvora ga je sačekao advokat Stefan Jokić. Apelacioni sud je, naime, usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor, odmah pušten na slobodu

Vesti online pre 3 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.
On je pušten Okružnog zatvora, a oglasio se i njegov advokat. - Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26. juna - rekla je portparolka suda Mirjana... »

Marjanović izašao iz pritvora, oglasio se advokat

Press pre 3 dana
Suprug ubijene Jelene Marjanović je izašao iz zatvora, pošto je Apelacioni sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju pritvora
Kako javlja naš reporter, advokat Zorana Marjanovića je izjavio da njegov branjenik neće davati izjave. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26.... »

Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću

Blic pre 3 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio... »

Mediji: Apelacioni sud ukinuo pritvor Marjanoviću, okrivljenom za ubistvo supruge

Novi magazin pre 3 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, okrivljenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović, preneli su danas mediji.
Sud je usvojio žalbu branilaca okrivljenog na odluku Višeg suda u Beogradu od 26. juna kojom je pritvor Marjanoviću bio produžen za još 30 dana. Zoran Marjanović uhapšen je sredinom septembra prošle godine zbog sumnje da je ubio... »

Prve fotografije Zorana Marjanovića: Muž ubijene pevačice izašao iz zatvora

Blic pre 3 dana
Zoran Marjanović upravo je izašao iz Centralnog zatvora u Beogradu. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine. Marjanović je izašao je izašao iz Centralnog zatvora nešto pre 17 sati. Obučen u crno, odmah je... »

Marjanović izašao iz pritvora, oglasio se advokat / VIDEO

B92 pre 3 dana
B92: Marjanović izašao iz pritvora, oglasio se advokat / VIDEO
Suprug ubijene Jelene Marjanović je izašao iz zatvora, pošto je Apelacioni sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju pritvora.
Kako javlja naš reporter, advokat Zorana Marjanovića je izjavio da njegov branjenik neće davati izjave. Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 26.... »

Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću: Danas izlazi iz zatvora

Večernje novosti pre 3 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, i on će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, i on će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora. Apelacioni sud je usvojio žalbe... »

Marjanovićev advokat za Kurir: Ovo je pobeda struke, odbrana nastavlja borbu!

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, i očekuje se da po podne izađe iz Okružnog zatvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna. Čeka se da Apelacioni sud odluku dostavi upravi... »

Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću

Danas pre 3 dana
Odlukom Apelacionog suda u Beogradu ukinut je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene pre više od dve godine, prenosi N1 i dodaje da će u toku popodneva biti pušten iz pritvora.
Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna za do 30 dana. Marjanović je u pritvoru bio od 15. seprembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

Prva pre 3 dana
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.
On će u toku popodneva biti pušten iz pritvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je... »

Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora.
Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić. Marjanovicvh je u pritvoru bio od 15.... »

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović izlazi na slobodu: Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu! Po podne izlazi iz zatvora!

Kurir pre 4 dana
Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću. On će po podne izaći iz Okružnog zatvora. Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić. Čeka se da... »
©2018 Netmark d.o.o.