Povezane vesti

Horor u Srbiji: Muškarac (52) sačekao devojčicu da izađe iz radnje, odveo je iza, pa usledila strahota

iKragujevac četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su D.J. (52) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.
On se sumnjiči da je u večernjim satima, sačekao oštećenu maloletnicu da izađe iz radnje, koja je u njegovom vlasništvu, a zatim je odveo iza prodavnice i potom dodirivao po intimnim delovima tela. Kako se sumnja, D.J. je... »

U mercedesu deset ilegalaca, uhapšeni krijumčari ljudi

Pirotske vesti četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su D.Đ. (1985), F.S. (1985), M.P. (1982) i D.K. (1996), svi iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Policija je u jednoj ulici u Pirotu, u automobilu... »

Uhapšeni zbog krijumčarenja migranata

Jugmedia četvrtak, 12. jul 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su D.Đ. (33), F.S. (33), M.P. (36) i D.K. (22), svi iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi,saopštila je Policijska uprava Pirot. U saopštenju se... »

Opljačkao ugostiteljsku radnju pa uhapšen

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 12. jul 2018.
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su D. B.(1979) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, navodi se u saopštenju PU Čačak. Policija ga je uhapsila ubrzo pošto je, kako se sumnja, maskiran i uz pretnju nožem od radnica jedne... »

Uhapšen jer je dodirivao maloletnicu i pretio joj smrću

Radio 021 četvrtak, 12. jul 2018.
D. J. (52) uhapšen je u Valjevu zbog sumnje da je činio nedozvoljene polne radnje.
On se sumnjiči da je u večernjim satima, sačekao maloletnicu da izađe iz radnje, koja je u njegovom vlasništvu, a zatim je odveo iza prodavnice i dodirivao je po intimnim delovima tela. Kako se sumnja, osumnjičeni je oštećenoj... »
©2019 Netmark d.o.o.