Povezane vesti

Kako se Kim zahvaljuje trampu: Otkriven sadržaj pisma koji je severnokorejski lider uputio predsedniku SAD (video)

Kako se Kim zahvaljuje trampu: Otkriven sadržaj pisma koji je severnokorejski lider uputio predsedniku SAD (video)

Kurir 12.07.2018
Predsednik Tramp je na Tviteru objavio sadržaj pisma koje mu je uputio Kim Džong-un. U pismu se sastanak dvojice lidera opisuje kao "početak značajnog putovanja" "Značajan prvi sastanak sa vašom Ekselencijom i zajednička izjava koju smo potpisali u… »
Tramp se pohvalio: Od Kima sam dobio veoma lepo pismo!

Tramp se pohvalio: Od Kima sam dobio veoma lepo pismo!

Kurir 12.07.2018
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je danas na Tviteru pismo od vođe Severne Koreje, Kim Džong-una, koji je izrazio uverenje u "epohalni napredak" u odnosima te dve zemlje. "Postignut je veliki napredak", naveo je Tramp na Tviteru, ističući da je… »
Trump: Kim mi je poslao "veoma lijepo" pismo

Trump: Kim mi je poslao "veoma lijepo" pismo

Al Jazeera 12.07.2018
Na svom Twitter nalogu američki predsjednik objelodanio da je dobio pismo od Kim Jong-una sa željom o poboljšanju odnosa. Američki predsjednik Donald Trump objavio je na svom nalogu na Twitteru pismo koje je dobio od sjevernokorejskog lidera Kim… »
Tramp: Dobio sam veoma lepo pismo od Kim Džong Una

Tramp: Dobio sam veoma lepo pismo od Kim Džong Una

N1 Info 12.07.2018
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru pismo koje je dobio od vodje Severne Koreje Kim Džong Una koji je izrazio uverenje u "epohalni napredak" u odnosima te dve zemlje. "Postignut je veliki napredak", naveo je Tramp na Tviteru, ističući da… »
"Vaša ekselencijo": Tramp objavio sadržaj pisma koje mu je poslao Kim Džong Un

"Vaša ekselencijo": Tramp objavio sadržaj pisma koje mu je poslao Kim Džong Un

Blic 12.07.2018
Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svom nalogu na Tviteru pismo koje je dobio od severnokorejskog lidera Kim Džong Una, u kojem Kim navodi da veruje da će uroditi plodom njihovi napori da poboljšaju odnose između dve zemlje. Tramp je… »

Vesti dana »